Cel mai rapid Kia construit vreodată este tot mai aproape: conceptul GT este dezvăluit de un nou teaser

de Bogdan Mirică
Miercuri, 21.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia GT Concept este anticipat de un nou teaser video. De această dată, coreenii ne lasă să intuim liniile de design ale modelului.

Salonul Auto de la Detroit, programat la începutul lui ianuarie, va marca debutul mondial al celui mai rapid model Kia creat vreodată. Este vorba despre așa numitul Kia GT, un concept anunțat deja de o serie de teasere oficiale.

Cel mai nou trădează și mai mult din designul final al sedanului, care ar urma să se poziționeze ca dimensiuni între BMW Seria 3 și viitorul Volkswagen Arteon.

Conceptul va beneficia de două fante de aerisire la nivelul capotei, patru evacuări cromate, jante de 19 inch din aliaj, lumini LED frontale și posterioare, precum și o suspensie coborâtă pentru a ajuta ținuta de drum.

Urmareste Automarket
Partea posterioară va oferi apăsare aerodinamică mulțumită eleronului discret inclus în linia portbagajului.

Pentru a se putea ridica la înălțimea numelui, adică GT, Kia promite instalarea unui motor V6 biturbo de 3.3 litri, capabil să livreze peste 300 de cai putere.

Doar alături de acesta sedanul ar putea să se țină de promisiunile inițiale: un sprint de la 0 la 100 de km/h în 5.1 secunde și o viteză maximă de240 de km/h.

Performanțele vor fi gestionate cu ajutorul unei transmisii automate, însă nu este exclusă și o cutie manuală pentru puriști. De asemenea, nu va lipsi tracțiunea integrală.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru