Cerere ridicată: Volkswagen va dubla producția lui e-Golf

de Petre Barac
Duminica, 31.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a anunțat dublarea volumului de producție pentru Volkswagen e-Golf, după ce modelul său a înregistrat un interes ridicat din partea clienților.

La sfârșitul lui 2016, Volkswagen e-Golf a primit un facelift vizual (detalii aici) și o autonomie cu 50% mai mare, respectiv de 300 de kilometri.

Mutarea a avut succes, întrucât nemții sunt acum nevoiți să mărească producția lui e-Golf ca să facă față cererii ridicate.

Volkswagen a anunțat că fabrica sa din Dresda va trece la funcționarea în două schimburi, astfel încât să livreze 70 de e-Golf pe zi, față de cele 35 de unități din prezent. 

“Pentru a satisface interesul ridicat pentru e-Golf, capacitatea de producție la Transparent Factory Dresden va crește. Din martie 2018, producția se va mări gradual de la 35 la 70 de vehicule pe zi. În cadrul acestui process, fabrica va trece la funcționarea în două schimburi”, se arată în comunicatul VW.

Capacitatea bateriei lui Volkswagen e-Golf facelift a crescut de la 24.2 kWh la 35.8 kWh, pentru o autonomie oficială care ajunge acum până la 300 de kilometri, conform standardului european NEDC

În plus, timpul de încărcare a acumulatorului a scăzut la 6 ore în cazul utilizării unei staţii tradiţionale şi la numai o oră pentru o capacitate de 80% în cazul folosirii unei staţii de încărcare rapide.

Via Insideevs

Comentarii (2)

  • Psihoza inmasa...un el de MISA.
    8 6
  • Urmatorii doi ani vor aduce schimbari majore in domeniul auto :) Puneti-va centurile si tineti-va bine :)
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru