CES 2020: Jeep va prezenta Wrangler, Renegade și Compass cu versiuni plug-in hybride 4xe

de Paul Cosma
Sambata, 04.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat-Chrysler a anunțat că Jeep va veni la Consumer Electronics Show din Las Vegas cu versiuni electrificate ale modelelor Wrangler, Renegade și Compass. Constructorul susține că detaliile tehnice cu privire la versiunea plug-in hybrid “Jeep 4xe” vor fi dezvăluite pe parcursul acestui an.

Până în 2022, Jeep vrea să ofere versiuni electrice sau hibride pentru toate modelele din gamă.

Un prim pas în această direcție este electrificarea modelelor Wrangler, Renegade și Compass, ale căror versiuni plug-in hybrid își vor face debutul în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas.

“Electrificarea va moderniza Jeep. Vehiculele electrice de la Jeep vor fi cele mai eficiente din istoria brandului,” se arată într-un comunicat FCA.

Jeep susține că detaliile tehnice referitoare la versiunea plug-in hybrid 4xe pentru Wrangler, Renegade și Compass vor fi dezvăluite la saloanele auto de la Geneva, New York și Beijing din acest an.

Via FCA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru