Chery va lansa 17 modele noi in 2010

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 09.02.2010
Anul 2010 va fi cel mai intens an de la fondarea producatorului chinez Chery, deoarece acestia vor sa lanseze 17 modele in urmatoarele 10 luni.

Chinezii de la Chery vor sa isi creasca vanzarile in 2010 cu 40 pana la 80 la suta gratie lansarii a 17 modele noi. Compania vrea sa asigure vanzarea a 700.000 de vehicule si tinteste spre vanzarea a 900.000 de unitati pe piata globala. Dorinta de expansiune a chinezilor este cel putin indrazneata, din moment ce au vadut circa 200.000 de unitati in 2009. Doar in luna ianuarie a acestui an, cei de la Chery au vandut cu 157% mai multe unitati fata de aceeasi perioada a anului trecut, reusind sa vanda 73.433 de vehicule.

Cei de la Chery vor lansa 17 modele prin cele patru marci ale grupului Chery: Riich, Rely, Karry si Chery. Lansarea a 17 modele intr-un an ar face din 2010 cel mai intens an de la fondarea companiei. In 1997, cei de la Chery au lansat 13 modele pe piata din China, iar acum Chery vrea sa exporte 100.000 de unitati pe an, dublu fata de ceea ce au reusit in 2009. Printre noile modele, Chery vrea sa lanseze sase vehicule ecologice, printre care putem enumera un hibrid, un vehicul electric si un hibrid care poate fi incarcat si de la priza.

Piata auto din China este asteptata sa inregistreze o crestere de 15 pana la 20 procente in decursul anului 2010. Anul 2009 a adus vanzari de 13.6 milioane de unitati pe piata din China, transformand aceasta piata intr-o mina de aur pentru producatorii de automobile care aveau deja o retea de distributie importanta pe aceasta piata.

Purtatorul de cuvant al celor de la Chery a anuntat ca vor construi patru fabrici in afara Chinei in decursul acestui an pentru a se pregati pentru revenirea pietei auto internationale. In acest moment, Chery are 11 fabrici in tari precum Rusia, Ucraina, Egipt, Iran, Indonezia, Uruguay, Vietnam si Taiwan. Marcile Riich, Rely si Karry au fost create in 2009 si vor avea o dezvoltare accelerata in decursul anului 2010, spune Jin Yibo, purtatorul de cuvant al companiei Chery.

Via | Chinadaily

Comentarii (5)

  • oh nu!
    5 3
  • invazie
    wow 17 modele noi,sper ca romanii sa fie inteligenti si sa nu cumpere chinezaraie, ne-am saturat de ei pur si simplu se baga in toate alea
    Mai bun Logan, Sandero,Duster decat nimicuri
    7 3
  • or fi ele nimicuri, dar progresul tehnologic al chinezilor nu trebuie trecut cu vederea ... in curand nu o sa mai poti spune " vai ce chinezarie..." - o sa spui " vai , ce chinezaire misto "
    ( evident o sa iau 300000000 de voturi negative pt afirmatia de mai sus... dar adevarul doare, si nu ma supar pe voi :P)
    6 5
  • da unckle
    progresul tehnologic hmm nu prea s-a vazut in realitate altfel era pe strazi demult (autovehicule ma refer),iar partea cu vai ce chinezarie misto...sincer nu mi-ar placea sa vad copia rolls royce-ului deghizat intr-un chery sau ce draci cocosati mai au ei
    eu ti-am dat vot bun si nu ma supara adevarul
    4 4
  • MADE IN P.R.C.
    Nici acum nu-mi ies din minte imaginile de laEuronca cu Brilliance-ul faramat pana la portbagaj.....Aveai sanse de viata doar daca erai valiza! In principiu Unkle are dreptate ,dar eventual chinezii vor face ceva masini mai sigure doar pt. Europa si cu preturi mici pt. ca la ei tot din alea de 1/2 stele vor face ,ca sa iasa malaiul...
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru