Chevrolet Cruze - primele imagini cu faceliftul pentru sedan şi hatchback

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 31.05.2012
Chevrolet aplică faţa noului Cruze break şi pe variantele deja existente, sedan şi hatchback. Primele imagini anunţă modificări estetice pentru toată gama modelului compact.

Esential

132 de cai putere ar urma să ofere noul diesel de 1.7 litri oferit de Chevrolet pe Cruze facelift.

Salonul Auto de la Geneva a fost o ocazie bună pentru Chevrolet de a expune publicului a treia variantă de caroserie a popularului Cruze. Modelul compact a venit însă nu numai cu o caroserie break ci şi cu o nouă faţă, ce a anunţat practic un facelift al întregii game.

Chevrolet a negat atunci posibilitatea de a vedea aşa de repede faţa lui Cruze Estate şi pe variantele sedan şi hatchback, însă acum se pare că s-a răzgândit. Americanii au decis să aplice tratamentul estetic tuturor variantelor, chiar dacă unii vor considera că hatchback-ul adoptă prea uşor faceliftul, el fiind lansat abia anul trecut.

Noua faţă se adaptează bine fiecărei variante de caroserie, modificările estetice fiind mărunte, însă nu insesizabile. Prima retuşare evidentă apare la nivelul grilei frontale, care a primit acum noi linii orizontale. Lista modificărilor continuă cu spoilerul faţă, care a fost desenat parcă în jurul celor două proiectoare de ceaţă. Blocurile optice au rămas practic neschimbate, iar posteriorul nu pare să acuze modificări dramatice.

Pe piaţa din Europa Chevrolet ar putea introduce un nou propulsor diesel, poziţionat sub actuala unitate de 2.0 litri şi 160 de cai putere.

Este vorba despre un motor VCDi de 1.7 litri, capabil să livreze 132 de cai putere şi să emită doar 119 g/km.

Vom asista probabil şi la o nouă motorizare pe benzină, împrumutată de la Opel. Vorbim despre motorul turbo, de 1.4 litri şi 140 de cai putere, atât de popular pe Astra, însă această informaţie rămâne momentan doar o speculaţie.

Debutul noii game Chevrolet Cruze va fi programat pentru finalul lunii septembrie. Publicul va face cunoştinţă cu faceliftul celorlalte două variante la Salonul Auto de la Paris.

via l autoforum

Comentarii (10)

  • Cruze
    O masina frumoasa cu un pret decent.
    28 5
  • Neinteresant........
    10 33
  • ****
    interesant o noua culoare in paleta de culori de la GM ......da va aparea 1.7 vcdi si 1.4 turbo ......primele model care va primi aceste doua motoare va fi cruze sw si hatchback
    7 4
  • Inca au pastrat designul oribil…nu prea vad rostul sa modifica bara cand lasi in continuare farurile acelea absolut oribile...si nu este totusi cea mai buna afacere, e doar un Astra mai prapadit si inghesuit. Au incercat ei ceva dar toata gama Chevrolet are cea mai proasta linie de design. Doar parerea mea, rog fanii Chevrolet sa nu sara prea mult cum sar fanii VW cand se ia cineva de TDI-ul lor sau de TSI
    6 33
  • adevarul ca dacia are linii mult mai frumoase,deasta este si cumparata mai mult.nici macar nu te-ai urcat intr-un cruze dc zici ca este o astra mai inghesuita.
    12 6
  • @ionut.M
    de unde stii tu ca TDI sai TSI nu-i bun? daca numai dacia 1.4 conduci nu ai de unde sa stii, poza de la avatar spune tot despre tine, tine-o tot asa cu 1.4 de la dacia!!!
    12 7
  • @bmw
    De pomana te superi pe ionut.M si pe cazanul lui luat la oferta si in leasing pe 5 ani, tot nu va pricepe nimic din ce ii spui, si nu va pricepe odata ca Daca Ai Cap Iei Altceva !
    14 10
  • magnum
    @Ionut.M
    E timpul sa-ti faci un control medical.......la cap.
    Cruze arata mai bine ca multe masini din segmentul lui.
    16 4
  • Vorbesc despre vechiul Cruze: Cand am vazut-o in poze mi-a placut, cand am vazut-o pe strada nu m-a dat pe spate, cand vezi pretul din Romania incepi sa-ti pui intrebari.
    Am incercat-o cu motorul cel mai mic benzina, masina se chinuie, dar in interieur m-am simtit Ok cu toate ca este incarcat (bine cand vii de pe Logan si apoi Duster asta este parerea care te izbeste)
    Daca faci totalul Cruze este o masina de succes in lume si noul look mi se pare mai bun
    9 4
  • am facut test drive cu un cruze 2.0 163cp,e nervoasa rau .e frumos si interiorul si destul de multe dotari la un pret rezonabil.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru