Chevrolet GPiX, primele imagini oficiale

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.10.2008
Chevrolet a publicat primele imagini ale conceptului GPiX, bazat pe platforma lui Opel Corsa.

Asa cum va anuntam si ieri, Chevrolet a profitat de Salonul Auto de la Sao Paolo pentru a dezvalui cel mai nou concept al sau, botezat GPiX. Este vorba despre un crossover subcompact coupe, dezvoltat pe platforma popularului Opel Corsa, care a fost dezvoltat de divizia de design GM Brazilia.

Daca va fi bine primit de publicul sud-american, Chevrolet va analiza posibilitatea dezvoltarii unor versiuni de productie pentru pietele din aceasta zona. Noul concept dispune de o garda la sol inalta si un design care se aliniaza tendintei globale DNA, promovata de noile modele ale brandului american: o grila impartita in doua segmente, bosaje accentuate si blocuri optice mai ascutite.

La interior, noul concept prezentat de Chevrolet poate transporta pana la patru pasageri, insa, ca orice vehicul care se respecta, poate renunta la bancheta spate pentru un portbagaj mai incapator. Sistemul multimedia include conexiune Bluetooth, CD player si MP3 player.

Despre motorizarea conceptului sau despre alte asemenea detalii Chevrolet nu a publicat informatii oficiale, dar este foarte probabil ca GPiX sa fie propulsat de o gama de motorizari cu patru cilindri pentru ca imprumuta platforma micului Corsa.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • Mirica JR.
    Merco...what?
    Salutare domnule redactor. Cum vine chestia asta..a fost dezvoltat de divizia de design GM Brazilia si..... Mercosur. Deci sa inteleg urmatoarele, patru tari din America de Sud au dezvoltat un model pentru General Motors. Vai dar cata generozitate, dar mai ales inteligenta din partea lor. Domnule Mirica, Mercorsur este o regiune economica in cadrul Americii de Sud ce include Brazilia, Argentina, Uruguay si Paraguay. Iar scrii tampenii, sefule. Corecteaza pana nu te faci de ras si in fata altora. Sa nu imi spui ca exista divizia GM Mercosur ca nu te cred!!!!! Urmaresc site-ul de presa GM si nu vad nicaeri povestea asta. Mai documenteaza-te....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru