Chevrolet Orlando vine in 2009 in Europa

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 08.10.2008
Chevrolet Orlando va fi lansat in anul 2009 pe pietele din Europa si Asia.

Chevrolet Orlando a debutat saptamana trecuta la Salonul Auto de la Paris. Acesta este bazat pe aceeasi platforma cu Chevrolet Cruze si Volt. Orlando va acoperi segmentul MPV-urilor pe piata Europeana si din Asia.

Orlando va fi propulsat de o gama de motoare otto si diesel, cu cilindree cuprinse intre 1.6 litri si 2.0 litri. Varful de gama consta intr-un motor diesel de 2.0 litri si 150 cai putere. Transmisia este asigurata de o cutie de viteze manuala cu cinci trepte sau de o cutie de viteze automata.

Desi Orlando va fi disponibil la lansare cu tractiune fata, o versiune cu tractiune integrala va fi disponibila ulterior. Orlando are ampatamentul de 2.760 mm si trei randuri de scaune. Interiorul este similar cu cel al lui Cruze, avand aceeasi consola centrala.

Initial, Orlando trebuia sa fie produs la fabrica GM de la Hamtramck, dar planurile acestea au fost anulate, impreuna cu anularea lansarii acestui model in Statele Unite ale Americii.

Indisponibilitatea lui Orlando pe piata din Statele Unite solidifica astfel pozitia lui Chevrolet HHR, cu toate ca hatchback-ul foloseste platforma lui Cobalt.

GM nu a dezvaluit inca lista cu pietele pe care va fi disponibil Orlando, insa dealerii Chevrolet din regiunile aprobate vor incepe comercializarea acestuia incepand cu anul 2009.

Via | Leftlane

Taguri: Chevrolet, Orlando

Comentarii (4)

  • Ditamai nesimtirea de masina!!!
    Manelistii deja saliveaza la gandu ca isi iau una mai mare ca Q7.
    0 0
  • Catalin
    comentam...
    comentam aiurea... daca chiar citeai puteai sa observi ca e mai mic decat un Q7.
    Ca sa nu mai zic ca nici un posesor sau aspirant la Q7 nu s-ar multumi cu un motor de 2 litri... lor le trebuie cel putin 4 ca se isi faca dusmani :))
    0 0
  • e mpv nu gip tata
    arata bine, imi plac modelele Chevy cu design american. iar asta e un mpv, ceva gen mazda5, nu gip, nu q7. pfff
    0 0
  • Interior Copiat
    Ce frumos au copiat interiorul de la honda civic... felicitari pentru volan, este leit!... Daewoo ereu mai originali.

    In BMW we trust.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru