Chevrolet va dezvalui 10 noi modele pana in 2011

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 12.08.2009
Planul de revitalizare al gigantului General Motors presupune 25 de noi modele in portofoliul celor patru marci ramase sub umbrela constructorului american. Dintre toate, cele mai multe surprize ne va rezerva Chevrolet.

General Motors incepe sa isi revina incet dupa perioada grea prin care a trecut lunile trecute si anunta un plan de restructurare ambitios. Constructorul american planuieste sa lanseze pana in 2011 un total de 25 de modele, nascute sub logo-urile celor patru branduri ale sale: Chevrolet, Cadillac, Buick si GMC.

Cel mai important brand din portofoliul GM, dupa volumul de productie, si anume Chevrolet, se pregateste sa aduca pe piata in urmatorii doi ani 10 noi modele. Dintre acestea, primul si cel mai important va fi hibridul Volt, asteptat sa debuteze in showroom-uri la sfarsitul lui 2010.

Revitalizarea Chevrolet va aduce publicului in urmatorii ani si versiunea de serie a modelului Spark, alaturi de sedanul Cruze (pe piata din SUA), de un inlocuitor pentru Aveo si de o varianta decapotabila a actualului Camaro.

Buick si GMC planuiesc si ele dezvaluirea a 10 modele in urmatorii ani, cele mai multe premiere urmand sa fie trecute in contul diviziei de lux. Asadar, Buick va prezenta in urmatorii ani o versiune imbunatatita a modelului La Crosse, un crossover compact (2010), un hibrid cu alimentare la priza (2011) si doua noi sedanuri, unul bazat pe Opel Insignia si altul pe platforma actualelor Chevrolet Cruze si Opel Astra.

Despre GMC nu se stie momentan decat ca pregateste un crossover de mici dimensiuni. Cadillac pune la cale de asemenea o noua generatie de modele noi, cinci la numar, printre care un concurent pentru BMW Seria 3, mult asteptatul CTS Coupe si o serie de alte surprize despre care abia se nasc speculatii.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • Claudiu
    ...
    vorbe tata....vorbe
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru