Chevrolet va lansa un monovolum bazat pe actualul Volt

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.04.2010
Subsidiarul General Motors va lansa in cadrul Salonului Auto de la Beijing un monovolum bazat pe electricul Chevrolet Volt. Acesta va prelua platforma si trenul de propulsie Voltec.

Chevrolet pregateste o surpriza de proportii pentru Salonul Auto de la Beijing, unde va dezvalui in premiera mondiala un MPV bazat pe hibridul electric Volt. Zvonurile au fost intarite de o serie de schite dezvaluite de biroul de inregistrare a marcilor, care tradeaza silueta modelului american.

Noul derivat va folosi platforma actualului Volt si implicit sursa de propulsie sau mai exact trenul Voltec, creat de GM pentru a fi introdus pe o varietate mare de vehicule. Ansamblul ce va fi regasit pe viitorul monovolum este compus dintr-un motor electric de 70 de cai putere, asistat de o unitate pe benzina, aspirata normal, de 1.4 litri, care incarca pachetul de baterii litiu-ion, atunci cand este nevoie.

via | autocar

Comentarii (1)

  • Etienne
    Monovolum Volt
    Schitele arata o masina asemanatoare cu Orlando cu care Chevrolet ne tot '"ameninta" de vreo 2 ani. Se pune intrebarea daca Orlando va aparea in cele din urma doar in varianta Hibrid sau va avea propulsie clasica + hibrid (ca o delicatesa tehnica in segmentul monovolumelor).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru