Chevrolet va totaliza in viitor 70% din vanzarile GM

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 13.10.2009
General Motors intentioneaza sa faca din Chevrolet unul din cele mai importante branduri de volum. Constructorul american va totaliza in viitor 70% din vanzarile GM.

Atunci cand a inceput sa renunte treptat la brandurile aflate sub tutela sa, General Motors a stiut ca Chevrolet trebuie sa ramana in administrarea sa. Constructorul american este asul din maneca pentru grupul din Detroit, volumul sau de vanzari urmand sa faca diferenta intre GM si ceilalti jucatori de pe piata auto.

Intr-un comunicat de presa emis recent, Brent Dewar, noul vicepresedinte Chevrolet si-a exprimat dorinta ca brandul pe care il conduce sa totalizeze in viitorul apropiat 70% din vanzarile General Motors pe piata americana, in crestere cu 10% fata de situatia actuala.

Aportul de vanzari ar urma sa reprezinte clientii "orfani" ai marcilor Pontiac si Saturn, pe care GM incearca sa-i pastreze pentru sine. Acelasi Dewar este de parere ca golul celor doua branduri va fi acoperit de noile modele Volt si Cruze, adevarate arme anti-criza care ar putea readuce grupul din Detroit pe linia de plutire.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • Americanu care are pistol
    Bravo GM! Sunteti pe drumul bun! O sa-i bateti mar pe unii ca Renault si Mercedes! Hai USA!
    3 5
  • george
    A TUNAT SI I-A ADUNAT...
    Se pare ca incompetenta (ca sa ma exprim elegant) este la ea acasa in sediul GM. Am crezut ca isi revin si ei daca scapa de Wagoner. Da `de unde...Au schimbat un tantalau cu un natarau si l-au pastrat pe guguman (Bob Lutz)...

    Si ca sa fie siguri ca mai baga oistea-n sant o data, si inca repede, l-au luat in brudarsaft si pe nenea Dewar...care vede Volt-ul (masina de vreo 40.000 de dolari) "adevarata arma anti-criza"...

    Sa le fie tarana beton armat...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru