Chevrolet Volt, noi imagini spion de exterior si interior

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 29.08.2008
Chevrolet Volt a devenit cel mai vanat model de catre fotografii care se ocupa cu imaginile spion.

Chevrolet Volt a devenit masina asteptata de toata lumea. Dupa ce Chevrolet a reusit sa isi promoveze viitorul model ca "salvatorul planetei" in contextul crizei tot mai acute a petrolului, fiecare imagine cu Volt si fiecare teaser sau film spion sunt disecate in cele mai mici amanunte de presa internationala.

Asa s-a intamplat si ieri, cand un exemplar Volt a fost observat si fotografiat imediat pe platourile de filmare ale productiei cinemtografice Tranformers 2. Modelul pare a fi unul de serie, pregatit pentru lansare si, eventual, pentru un rol episodic cu scop de product placement in film.

Foarte interesant este faptul ca, din imaginile de mai sus, se observa faptul ca Volt va avea LED-uri in blocurile optice frontale si un look general total diferit fata de conceptul cu acelasi nume din care provine ideea unei sportive 100% electrice.

Anul pe care GM l-a avansat pentru lansarea modelului este 2010, acest termen fiind insa flexibil si abordat in functie de modul in care se dezvolta tehnologia electrica si bateriile litiu-ion, noua moda in peisajul auto alternativ.

Taguri: Chevrolet, Volt

Comentarii (2)

  • dadada
    AMERICANII S-AU PUS PE TREABA ! AM VAZUT SI LA OPEL O SKIMBARE IN BINE , IATA ACUM SI LA CHEVROLET ! SUCCES !!!
    0 0
  • Daniel
    F. Frumoasa
    Da, masina arata foarte bine, e foarte frumoasa! probabil ca va fi construita si de Koreeni! doar sunt si ei in acest concern! iar Opelul face si el parte din concernul General Motors!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru