Chevrolet Volt: un nou teaser al viitoarei generaţii

de Bogdan Mirică
Luni, 29.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a publicat un nou teaser al viitoarei generaţii Volt. Modelul electric promite să ofere o autonomie mai mare decât actualul Volt şi un preţ redus considerabil.

Câte un teaser pe lună. Acesta pare a fi motto-ul celor de la Chevrolet, care au dezvăluit astăzi o nouă imagine a viitorului Volt. A doua generaţie, aşteptată pe piaţă în 2015, este tot mai aproape de lansare. Debutul live este programat să se consume în ianuarie, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

Dacă imaginea trecută dezvăluia logo-ul modelului electric şi o parte din uşa portbagajului, cu eleronul discret inclus în aceasta, teaserul de astăzi îl prezintă pe Andrew Farah, inginerul şef responsabil cu dezvoltarea lui Volt, alături de maşina intens camuflată. Comunicatul oficial nu oferă informaţii despre maşină, însă detaliază cu lux de amănunte procesul de camuflare al prototipului.

Esential 100 de kilometri este autonomia electrică estimată a viitorului Chevrolet Volt.
Cu o masă totală redusă şi o aerodinamică îmbunătăţită, noul Chevrolet Volt îşi va putea îmbunătăţi performanţele actuale.
În plus, o baterie litiu-ion mult mai avansată va spori autonomia modelului electric, estimată undeva între 80 şi 100 de kilometri. În prezent, actualul model se laudă doar cu 60 de kilometri autonomie.

Surse neoficiale vorbesc chiar şi despre o versiune entry-level, care va avea performanţe inerioare şi o autonomie mai mică. Trebuie să reţinem şi că noua generaţie Chevrolet Volt va avea şi un preţ mai mic decât actualul model. Americanii promit, cel puţin pe piaţa mamă, o reducere cu aproximativ 10.000 de euro a preţului actual.

Comentarii (1)

  • sunt curios daca i-au ridicat spatele si mai mult (gen Prius, Insight...)
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru