Chinezii de la Lynk&Co lansează un documentar despre evoluția în Cupa Mondială de Turisme: primul episod al mini-seriei are în prim-plan weekend-ul din Marrakech

de Cornel Șocariciu
Joi, 25.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lynk&Co a publicat primul episod al mini-seriei "Challenge the World". Documentarul are în prim-plan evoluția constructorului chinez în cadrul Cupei Mondiale de Turisme. 4 piloți concurează sub culorile producătorului asiatic, iar primul episod oferă imagini din culisele curselor desfășurate la Marrakech.

La finalul anului trecut, chinezii de la Lynk&Co au anunțat că vor participa în sezonul 2019 al Cupei Mondiale de Turisme (WTCR). Pentru acest sezon, producătorul asiatic a semnat un parteneriat cu suedezii de la Cyan Racing (fosta echipă Polestar Cyan Racing care s-a impus în ultimul sezon al WTCC).

Thed Bjork și Yvan Muller concurează sub culorile echipei Cyan Racing Lynk&Co, în timp ce Andy Priaulx și Yann Ehrlacher reprezintă echipa Cyan Performance Lyn&Co.

Pentru a atrage și mai mult atenția asupra evoluției din WTCR, chinezii au pregătit o mini-serie cu 12 episoade în care vor prezenta "aventurile" prin care echipajele sale trec în fiecare cursă a sezonului. Documentarul a fost botezat "Challenge the World", iar echipa asiatică a pregătit o mulțime de imagini din culise.

Primul episod al documentarului are în prim-plan weekend-ul de la Marrakech, Maroc. În cele trei curse planificate, piloții echipei asiatice au reușit rezultate de top.

Dar planurile constructorului chinez nu se opresc aici.

În urmă cu câteva săptămâni, Lynk&Co a publicat primele imagini și detalii cu noul 03 Cyan Concept. Prototipul a fost dezvoltat pornind de la modelul destinat campionatului de turisme și va sta la baza unui viitor sedan de performanță. Pentru moment, reprezentanții Lynk&Co nu au oferit detalii cu privire la debutul versiunii de serie. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru