Salonul Auto de la Geneva 2013

Chinezii de la Qoros vor lansa în Europa un SUV compact cu 5 stele EuroNCAP

Publicat Joi, 20.12.2012
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Chinezii de la Qoros vor lansa în Europa un SUV compact cu 5 stele EuroNCAP - Poza 1
Constructorul chinez Qoros, divizia premium a celor de la Chery, va lansa în Europa un SUV compact capabil să obţină 5 stele EuroNCAP.

Constructorul chinez Qoros, subsidiarul premium al mult mai popularului brand Chery, se pregăteşte să debuteze în Europa.

Oficialii şi-au anunţat deja intenţiile cu o schiţă a viitorului său sedan, GQ3, programat să debuteze în China în 2013 şi mai apoi în Europa în 2014. Modelul va măsura 4.7 metri lungime şi va avea un ampatament de 2.7 metri.

Dimensiunile sunt de reţinut, având în vedere că aceeaşi platformă, construită în colaborare cu austriecii de la Magna Steyr, va fi folosită şi pentru a da naştere unui SUV compact. Modelul se va numi HQ3 Cross şi va avea aproximativ 4.6 metri.

Urmareste Automarket
Oficialii brandului speră că SUV-ul compact va reuşi să se impună într-un segment în care concurenţa este deja foarte acerbă.
Pentru a pregăti publicul, cei de la Qoros au dezvăluit chiar şi un scurt film, care ne oferă un prim-contact cu mulajul SUV-ului.

Gama de motorizări va fi deschisă de un motor cu patru cilindri, de generaţie nouă, cu o capacitate de 1.6 litri. Motorul TGDI a fost dezvoltat în parteneriat cu părintele Cherry şi va fi asistat de de o cutie manuală cu şase rapoarte sau de una automată cu dublu-ambreiaj şi tot şase trepte.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

via wcf


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru