Chris Atkinson este gata pentru startul in noul sezon

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 24.01.2008
Pilotul australian a declarat ca este nerabdator sa ia startul in Raliul Monte Carlo.

Chris Atkinson a declarat ca este pregatit si ca se simte in forma maxima pentru Raliul Monte Carlo. Pilotul australian va pilota pe modelul de anul trecut subaru Impreza WRC. In ultimele doua participari la Raliul Monte Carlo, pilotul Subaru si-a imbunatit performanta, reusind sa termine in 2006 pe locul 6 si pe 4 in 2007.

Testele pentru Monte Carlo si Suedia au avut rezultate bune. Am imbunatatit setup-ul masinii, iar inginerii ne-au sugerat niste optiuni noi, pe care nu le-am mai incercat. Raliul Monte Carlo va fi o etapa interesanta. Acum in Monaco ploua, asa ca sunt sigur ca pe probe deja ninge. Nu am mai intalnit pana acum zapada pe probele din Principat, asa ca va fi ceva nou pentru mine. Ambele dati cand am alergat la acest raliu am obtinut rezultate bune, insa nu subestimez dificultatea acestei etape. Desi avem la dispozitie doar slick-uri si pneuri de iarna, alegerea lor va face diferenta, si trebuie sa avem grija sa nu facem pana” a declarat australianul de la Subaru.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru