Chryser rupe contractele de productie cu Magna

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.09.2009
Fiat a crezut de cuviinta ca Magna a devenit un concurent de piata auto dupa ce a preluat pachetul majoritar la Opel. Drept pentru care, Chrysler renunta la contractele de productie cu compania austro-canadiana.

Fiat incearca deja sa se pozitioneze ca un competitor puternic pentru General Motors si Opel, odata cu ahizitia Chrysler. Italienii fac un nou pas important in acest sens, anuntand astazi incheierea colaborarii cu Magna. Compania austro-canadiana a pierdut contractul de asamblare al modelelor Chrysler, pentru ca Fiat vede in Magna un potential concurent dupa preluarea Opel.

Potrivit comunicatului oficial emis de grupul italian, Chrysler va continua sa produca modelele care luau nastere pana acum in uzinele Magna intr-o noua fabrica, achizitonata de curand de Fiat in Italia. Cu toate acestea, peninsularii au fost de acord sa pastreze Magna ca furnizor pentru o parte din modelele Chrysler.

Decizia Fiat este o grea lovitura pentru firma austriaco-canadiana, dupa ce Volkswagen, BMW si Porsche au amenintat ca vor rezilierea contractelor dupa preluarea Opel.

via | Zercustoms

Comentarii (1)

  • super
    Ati dat opelul la rusi, bine va fac europeni ca va ard.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru