Chrysler face un recall de 285.000 de unităţi în SUA

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 08.06.2010
Monovolumele Chrysler Town&Country şi Dodge Caravan vor fi rechemate în service pentru a doua oară în aceast an, de data aceasta pentru o problemă care ar putea cauza un incendiu.

Chrysler va efectua un recall de 285.000 de unităţi pentru modelele Dodge Caravan şi Chrysler Town&Country. Cele doua modele, produse între februarie şi septembrie 2007, ar putea avea probleme electrice care ar putea cauza, în ultimă instanţă, un incendiu. Până în acest moment, cei de la Chrysler nu au primit nicio informaţie privind vreun incident cauzat de această problemă. Americanii vor verifica mecanismul de închidere al uşilor glisante şi instalaţia electrică aferentă. Acesta este cel de-al doilea recall pentru monovolumele de la Chrysler din acest an.

Americanii de la Chrysler au mai făcut un recall luna trecută, dar acesta se referea la 25.000 de unităţi Dodge Caliber şi Jeep Compass. Problema respectivă era legată de pedalele de acceleraţie, care erau furnizate de acelaşi producător care a oferit pedalele de acceleraţie pentru modelele Toyota care au primit recall-ul uriaş de la începutul acestui an. Alte 10.000 de unităţi de pe alte pieţe au fost rechemate pentru aceeaşi problemă.

Dodge Caravan, Grand Caravan şi Chrysler Town&Country au mai primit un recall la începutul acestui an pentru o problemă legată de airbag-uri. Modelele respective aveau probleme cu senzorii de accident amplasaţi în partea frontală, probleme care ar fi putut duce la nedeclanşarea airbag-urilor în cazul unui accident.

Recall-ul respectiv a afectat 300.000 de unităţi produse între 2004 şi 2005.

Via | CNN

Taguri: Chrysler, Dodge, SUA, recall

Comentarii (1)

  • George
    Se-intoarce roata
    E-hei. Roata se intoarce! Daca nu ar fi dus o campanie murdara impotriva Toyota Motors, acum lumea ar fi trecut cu vederea acest recall ca pe unul obisnuit. Dar asa, Chrysler si celelalte corporatii americane producatoare de masini s-ar putea sa sufere din cauza imaginii proaste pe care o au deja, la care se adauga si aceea de mincinosi!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru