Chrysler sustine Sibiu Jazz Festival

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 09.05.2008
Urmand modelul international, biroul Chrysler din Romania se alatura celui mai important festival de jazz din tara noastra.

Pentru a celebra originile comune ale marcii Chrysler si ale jazz-ului, stil muzical aparut - la fel ca marca de origine americana - in anii '20 in Statele Unite, biroul din Romania a decis sa devina sponsor al Festivalului de Jazz care are loc in aceasta saptamana la Sibiu. Nu este o initiativa in premiera, Chrysler alaturandu-se unor evenimente de acelasi tip foarte bine vazute in lume, cum sunt Chrysler Jazz Competition sau Art Tatum Jazz Festival din Ohio.

La Sibiu, Chrysler este alaturi de marii artisti ai jazz-ului, veniti din toate colturile lumii: Berti Barbera & 4 Given, Carlo Nardozza Quintet, Antonio Flinta Trio, Henry Franklin, Eldad Tarmu Quintet, La Floresta, Lasse Lindgren "Hip Bop Constellation", Piotr Wojtasik Quintet feat. A. Jagodzinski, Jean Loup Longnon Big Band, Marius Popp Trio feat. Harry Sokal si Tok Tok Tok.

Totodata, in cadrul festivalului, Chrysler a lansat o compilatie audio cu reprezentatiile live ale tuturor trupelor studentesti care au cantat pe scena din Sibiu: Acid Groove din Cluj-Napoca, Be Sharp Project din Timisoara, Diana Anastasiu din Timisoara, Anamaria Craciun din Bucuresti, Florian Boroghina din Brasov, Jazz Basement din Cluj-Napoca, Academic Jazz Goup din Iasi, Guilty Lemon din Sibiu, Ponton Unit din Timisoara, Jamboree Band din Targu Mures si Jay Walk din Cluj-Napoca.

Sibiu Jazz Festival 2008 se va incheia duminica seara, cu recitalul celor de la Tok Tok Tok, un formidabil duo germano-nigerian.

via | Chrysler 

Taguri: Chrysler

Comentarii (2)

  • dan alex
    fender premiu
    buna ziua , doresc sa va multumesc pentru chitara Fender pe care am primit-o de la dvs. ca premiu la Gala Sibiu Jazz , si as mai dori sa stiu daca e posibil sa primesc niste acte ale acesteia.Va multumesc inca o data!
    Dan-alex Mitrofan
    0 0
  • dan alex
    premiu
    In comentariul de mai sus e vorba de firma Chrysler...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru