Chrysler vor sa fie profitabili in 3 ani

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 21.03.2008
Bob Nardelli, CEO Chrysler, a declarat ca in trei ani compania pe care o conduce va reveni pe profit.

Noii proprietari ai grupului Chrysler, Cerberus Capital Management, spera ca gigantul auto American sa revina pe linia de plutire cat mai curand.

Bob Nardelli, CEO Chrysler, a declarat ca in ciuda predictiilor de pe piata grupul american va reveni pe profit in maxim 3 ani. Criza economica prin care trece Statele Unite, fluctuoanta ratei de schimb si scaderea cererii pe piata auto sunt cateva dintre ingredientele care anunta vremuri sumbre pentru Chrysler.

Grupul American a pierdut 1 miliard de dolari in 2006 si 1.6 miliarde de dolari in 2007. Strategia marcilor Chrysler prevede aducerea unor produse noi pe piata, compania americana investind 3 miliarde in motoare sau sisteme de transmisii.

O alta componenta a planului de redresare o reprezinta crearea de aliante sau parteneriate.

Via | Financial Times
Taguri: Chrysler

Comentarii (1)

  • george
    VRABIA MALAI VISEAZA...
    Singura lor sansa e sa se "marite" cu cineva tare...Da` cine isi baga carnea in saramura pentru asa specimen?!? Care i-a mancat ficatii si banutii lu` Mercedes atatia ani???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru