Chuck Norris devine ambasadorul Fiat Professional: sau invers?

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 31.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chuck Norris a semnat cu Fiat Professional, divizia de utilitare a constructorului italian. Actorul în vârstă de 77 de ani devine ambasadorul brandului și va juca într-o serie de reclame.

Suntem convinși că foarte multă lume cunoaște glumele cu Chuck Norris apărute pe internet în ultimii ani. Iar acest lucru a propulsat pagina de Facebook a actorului la aproximativ 6.5 milioane de fani.

Totuși, să nu uităm că Chuck Norris este un actor bun, un sportiv desăvârșit și un profesionist în tot ceea ce a făcut până acum. Toate aceste lucruri i-au determinat pe reprezentanții Fiat Professional, divizia de vehicule utilitare a italienilor, să-i ofere lui Chuck Norris un contract prin care să devină ambasadorul brandului.

"Aceste atuuri fac din Chuck Norris o personificare a valorilor brandului Fiat Professional: determinare, fiabilitate, dinamism, competență și apropierea către client", spun oficialii diviziei de utilitare Fiat.

Actorul în vârstă de 77 de ani va face parte din următoarea campanie de promovare, proiect care va demara în luna iunie.

Rămâne de văzut cum se vor folosi italienii de faima actorului pentru că nu trebuie să uităm un lucru: mașinile se asigură întotdeauna de două ori când Chuck Norris trece strada.

Via | Fiat

Comentarii (3)

  • Pai ...de la Spaghetti Weestern-uri si pana la ... Disparut in Ivecodaylyune, nu e prea mare distanta, nu? Cum Giuliano Gemma si Bud Spencer joaca prin studiorilor Heaven ... ar mai fi ramas de utilizat Terence Hill ... Dar, cum vorbim de un concern americano Italian si asta a fost mult prea putin implicat in propaganda Unchiului Sam, de ce nu s-ar readuce pe tapet intrebarea referitoare la castigatorul unei mardeli intre Bruce Lee si Chuck Norris..... La urma urmei Mario Girotti poate cauta lupi singuratici in Alpii Italieni ca oricum nu prea mai sunt multi ...
    3 1
  • rotila
    vrei sa zici de duba neagra?
    0 0
  • Din pacate este adevarat: dupa varsta de 75 de ani , incepi sa te sclerozezi!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru