Cine nu are o șalupă să își cumpere un Fiat. Ediția specială 500 Riva este inspirată de o barcă de lux

de Bogdan Mirică
Joi, 30.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat a lansat împreună cu producătorul de ambarcațiuni Riva o ediție specială a modelului 500. Citadina a primit elemente care o înrudesc perfect cu o barcă de la începutul anilor `60.

În urmă cu 60 de ani, Fiat lansa o mașină care devenea legendă: micul 500. Tot pe atunci, Riva lansa la apă Aquarama, una dintre bărcile de viteză simbol ale vremii și o adevărată declarație de lux.

Pentru a celebra cele șase decenii de istorie, Fiat și Riva și-au unit forțele și au dat naștere unei versiuni speciale a modelului 500. Botezată cum altfel decât Fiat 500 Riva, ediția specială este disponibilă în varianta coupe și cabriolet, aceasta din urmă fiind echipată cu un acoperiș din pânză, de culoare albastră. Coupe-ul primește un acoperiș panoramic.

Caroseria este vopsită în culoarea unică Sera Blue, care amintește de bărcile de lux, iar carcasele oglinzilor au un finisaj cromat. Jantele de 16 inch, cu 20 de spițe și finisaj albastru completează profilul împreună cu două dungi copiate de la Aquamarine. Logo-ul legendei nautice este amplasat, bineînțeles, pe ușa portbagajului.

Urmareste Automarket
Interiorul se remarcă printr-o planșă de bord din mahon, cu inserții de arțar.
Fețele ușilor și mânerul schimbătorului au fost confecționate tot din lemn de mahon. Scaunele sunt îmbrăcate în piele de culoarea fildeșului, furnizată de Poltrona Frau. Nu lipsesc cusăturile în culoarea Sera Blue și covorașele personalizate.

Noul Fiat 500 Riva va fi disponibil împreună cu trei motorizări pe benzină: una de 69, una de 85 și una de 105 cai putere.

Comentarii (1)

  • E aparuta din 2007 si parca tot proaspata arata, iar aceasta editie (care este una din cele cateva zeci pe care le-am vazut) arata foarte bine, m-as vedea plimbandu-ma pe strazile Italiei intr-o zona cu vedere la mare.
    12 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru