Circuit plutitor pentru carturi: un vas de croazieră norvegian va avea o pistă pe două etaje, creată de Ferrari

de Bogdan Mirică
Marti, 25.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Norwegian Cruise Line a anunțat că cel mai nou vas de croazieră pe care îl va lansa la apă va avea un circuit de carting creat de Ferrari.

Companiile care operează vase mari de croazieră se gândesc mereu să le ofere pasagerilor diferite forme de divertisment atunci când călătoresc zile în șir pe mare. Cea mai nouă găselniță vine de la Norwegian Cruise Line, un operator de vase de croazieră care și-a unit forțele cu Ferrari în încercarea sa de a atrage la bord și pasionații de mașini rapide.

Mai exact, norvegienii au instalat pe unul dintre vasele lor de croazieră, denumit Norwegian Joy, o pistă de carting, desfășurată pe două etaje. Pe circuitul plutitor pot participa până la 10 participanți, finalul fiind imortalizat într-o fotografie pe care aceștia o pot distribui pe rețelele de socializare.

Esential 3850 de pasageri va fi capacitatea navei Norwegian Joy.
Circuitul va fi completat de un magazin Ferrari Store Watches pentru suveniruri marcat cu logo-ul Căluțului Cabrat. La bord va mai exista un simulator auto și două tobogane acvatice pe mai multe etaje.

Norwegian Cruise Line a anunțat că pasagerii săi care au plătit pentru camere superioare, Haven sau Concierge, vor beneficia de curse gratuite pe circuitul Ferrari.

Norwegian Joy are o capacitate de 3850 de pasageri și este primul vas construit de companie special pentru curse dedicate publicului din China.

Va fi lăsat la apă în data de 27 iunie și va ancora în porturile din Shanghai și Tianjin.

via carscoops

Comentarii (2)

  • Karturi*

    #grammarnazi
    3 0
  • pe langa ca pierzi 10 zile din viata pt o calatorie din Europa in China la bordul unui asemenea vas......mai pierzi si vreo 5k euro pe bilet....interesanta 'strategie' de viata:)))))
    dute cu avionu mai bine si economisesti 4 mii euro si o sapt de vacanta(insa nu pe mare)
    2 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru