Citroen are un nou manager sportiv

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 10.01.2008
Belgianul Sven Smeets a devenit noul manager sportiv al echipei Citroen in WRC.

Managerul Citroen Sport, Yves Matton, a parasit echipa participanta in Campionatul Mondial pentru a isi continua activitatea in IRC. Aceasta mutare a lasat calea libera pentru belgianul Sven Smeets, care a preluat postul de manager al echipei.

"Mi-am preluat noua functie imediat dupa inceputul noului an," a spus Smeets, dupa care a adaugat ca in prealabil a studiat indelung regulamentele pentru a fi sigur ca este pregatit temeinic pentru noul job.

Smeets, in varsta de 35 de ani, a fost navigator vreme de 10 ani in WRC. In 2005 a stat in dreapta lui Francois Duval pentru cateva raliuri, dupa care si-a incheiat cariera de copilot printr-o victorie in Australia , in ultima etapa a acelui sezon. De atunci, Smeets l-a secondat pe Yves Matton la Citroen Sport, printre sarcinile sale numarandu-se mai ales relatiile cu clientii si comunicarea cu FIA, mai recent fiind asezat la conducerea programului Junior Experience.

Comentarii (1)

  • Marinescu
    confuzie
    Cred ca faceti o confuzie aici: "Sven Smeets, care a preluat postul de manager al echipei." Seful echipei Citroen in WRC este Olivier Quesnel (in locul lui Guy Frequelin). Smeets a devenit noul manager al Citroen Sport, care nu e acelasi lucru...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru