Citroen C1 Pacific Edition: versiune specială a modelului de oraș cu jante negre de 15 inch

de Daniel Popescu
Luni, 19.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen C1 a primit versiunea specială Pacific Edition, care include o culoare specială pentru caroserie, jante negre de 15 inch, oglinzi albe și câteva noutăți la interior.

Citroen a anunțat lansarea unei ediții speciale pentru modelul de oraș C1, care va fi însă disponibilă doar clienților din Italia.

Botezată C1 Pacific Edition, versiunea specială se remarcă în special prin nuanța de verde a caroseriei, însă beneficiază și de jante negre de 15 inch, oglinzi laterale albe și dungi verzi și cu nuanțe de albastru pe montanții C.

Alte noutăți atractive sunt prezente la interior, acolo unde nuanța de verde a caroseriei este disponibilă și pentru mânerele ușilor, pe lângă un design special pentru anumite elemente ale scaunelor și tetierelor. De asemenea, sistemul de infotainment are port USB și bluetooth în standard, pe lângă aer condițional manual, geamuri electrice față și 4 difuzoare.

Nu este clar dacă Citroen C1 Pacific Edition va ajunge și pe alte piețe europene, însă știm că prețul de pornire al acestuia este de 12.500 de euro în Italia.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru