Citroen C4 si C3 Picasso primesc versiunea ecologica "airdream+"

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.04.2010
Pentru cei care isi doresc un C4 si un C3 Picasso dar pretuiesc consumul redus, Citroen a lansat versiunea ecologica "airdream+", care vine cu o serie de modificari la nivelul motorului si transmisiei.

Esential

99 de g/km este emisia medie a noului Citroen C3 Picasso.

Citroen a anuntat introducerea unor noi versiuni in gama modelelor C3 Picasso si C4, botezate airdream+ si dedicate celor care isi doresc un model cu un consum mic si o valoare a emisiilor "inofensiva".

Cum era de asteptat, sub capota noilor versiuni se gaseste motorizarea diesel HDi entry-level, ajutata de o serie de mici modificari pentru a obtine un consum cu cateva procente mai mic. Vorbim de o transmisie manuala cu cinci rapoarte revizuite si indicator de schimbare, pentru C3 Picasso, si la una automata, orientata spre consum, pentru C4.

Ambele versiuni reusesc sa obtina un consum bun si emisii de numai 99 de g/km, in cazul lui C3 Picasso, si 119 g/km de CO2, in cazul lui C4 airdream+.

Noile versiuni vor fi disponibile impreuna cu un nivel de echipare mai bogat, care include printre altele senzori de parcare, conexiune Bluetooth si USB, geamuri spate si oglinzi laterale electrice, la care se adauga si un aer conditionat automat, in cazul fratelui mai mare C4.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru