Citroen DS3 Dark Rose - ediţie limitată promovată cu ajutorul lui Alfred Hitchcock

de Bogdan Mirică
Joi, 20.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen a dezvăluit ediţia limitată DS3 Dark Rose. Modelul vine cu o serie de personalizări estetice şi este promovat de celebrul regizor Alfred Hitchcock.

Citroen lansează o nouă ediţie specială a modelului DS3. Botezată Dark Rose, ediţia limitată va fi disponibilă în ambele variante de caroserie, coupe şi cabrio. Ce diferenţiază noul DS3 Dark Rose de versiunea de serie este gama de elemente de personalizare, reunită în jurul a două culori: negru şi roz.

Exteriorul este finisat în culoarea Perla Nera, în vreme ce acoperişul şi carcasele oglinzilor laterale au fost vopsite în roz fuchsia. În cazul variantei decapotabile, DS3 Cabrio adoptă un acoperiş din pânză vopsit tot în culoarea neagră. Detalii roz se mai găsesc la nivelul întregii caroserii, chiar şi cifra „3” de pe hayon fiind finisată în această culoare.

Esential 350 de unităţi Citroen DS3 Dark Rose vor fi produse.
La interior, combinaţia celor două culori se continuă. Apar logo-uri Dark Rose la nivelul volanului, al consolei şi al portierelor, în vreme ce cusăturile roz personalizează tetiera îmbrăcată, ca şi scaunele, în piele Nappa.

Noul Citroen DS3 Dark Rose va fi disponibil în doar 350 de unităţi, preţul de pornire pentru ediţia specială fiind fixat la 20.259 de euro pe piaţa din Franţa.

Pentru promovarea modelului, Citroen a apelat la un fost ambasador al brandului în 2011, reinstalat în funcţie cu ocazia lansării lui Dark Rose.

Este vorba despre imaginea celebrului regizor Alfred Hitchcock. Ea va apărea într-o reclamă, în scene preluate din vechiul show TV „Alfred Hitchcok prezintă”, derulat între 1955 şi 1965.

Comentarii (3)

  • Respectivul Alfred Hitchcock a murit in 1980:)))
    4 0
  • @Alfie
    Exact la asta ma gandeam si eu, saracul e oale si ulcele de 34 de ani.
    2 0
  • Traim in era foto-video si voi de dati o poza de la 100m si ne descrieti ca si cum , ca la copiii de-a 3-a!Multumim pt. cele 50 de poze(:(:(: cu modelul. O sa ne inchipuim cum arata , potrivit descrierii dvs.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru