Citroen DS4 primeşte trei motoare noi, printre care şi un diesel de 180 de cai putere

de Bogdan Mirică
Joi, 05.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen caută să extindă gama de motorizări a actualului DS4 cu o serie de propulsoare noi, diesel şi benzină. Cea mai puternică propunere diesel are acum 180 de cai putere.

Citroen va extinde gama actualului DS4 cu o serie de motorizări noi, trei la număr, gata să satisfacă atât clienţii care îşi doresc un diesel economic, cât şi pasionaţii care mizează pe ceva mai multe performanţe.

Pentru cei care visează la un DS4 pe benzină, Citroen oferă acum o unitate THP de 165 de cai putere, echipată cu start-stop şi conectată la o transmisie automată cu şase rapoarte. Consumul ajunge la 5.5 litri/100 de km, iar valoarea emisiilor se opreşte la 130 g/km.

Pentru cei care preferă dieselul, Citroen pune la dispoziţie două unităţi. Una dintre ele este un BlueHDi de 150 de cai putere, cu start-stop în standard şi o cutie manuală cu şase rapoarte. Deşi oferă o putere generoasă, motorul francezilor poate consuma doar 3.9 litri şi poate promite o valoare a emisiilor de numai 100 de g/km.

Esential 3.9 litri/100 de km este consumul mediu al noului BlueHDi de 150 de cai putere oferit pe DS4.
Cel de-al doilea motor diesel oferit de Citroen este un BlueHDi de 180 de cai putere, cu sistem start-stop şi cutie automată cu şase rapoarte.
Şi în cazul acestui diesel există o valoare redusă de consum: 4.3 litri/100 de kilometri şi o rată a emisiilor de 113 g/km.

Pe lângă noua gamă de motorizări, noul Citroen DS4 va oferi clienţilor care optează pentru niveluri superioare de echipare, o serie de tehnologii noi, cum ar fi: accesul fără cheie, buton de start pentru pornirea motorului şi un nou sistem de navigaţie proiectat pe un ecran generos, tactil, de 7 inch.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru