Citroen GT Concept va fi prezent la cursa de 24 ore de la Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 22.05.2009
Citroen va prezenta conceptul GT publicului european in cadrul unor evenimente importante din motorsport, cum ar fi cursele de 24 de ore de la Nurburgring si Le Mans. Din pacate, modelul nu este printre concurentii acestor competitii.

Citroen doreste sa le demonstreze fanilor sai ca modelul GT Concept poate sa mearga la fel de bine precum arata, motiv pentru care acesta va aparea inaintea cursei de 24 de ore de la Nurburgring. Modelul va face o tura de onoare al circuitului german Nurburgring si apoi va fi parcat la standul Citroen special amenajat, unde fanii il pot vedea de aproape dupa incheierea cursei. Exponatul are jante de 21 de inch, blocuri optice cu LED-uri, usi "fluture" si un motor V8.

Modelul GT by Citroen va mai fi prezent in perioada urmatoare la inca doua evenimente importante ale motorsport-ului, de data aceasta fiind vorba de cursa de 24 de ore de la Le Mans si de Festivalul Vitezei de la Goodwood. Pilotii celor 50 de echipe ce concureaza la Le Mans vor prezenta modelul Citroen GT in cadrul unui eveniment special, pe cand evenimentul legendar de la Goodwood va fi un prilej pentru fanii britanici sa admire acest model.

Via | WorldCarFans

Comentarii (5)

  • ionica
    bestial
    pacat ca acest model nu se face macar in cateva exmplare sau sa ia startul in ceva competiti mare pacat.
    intradevar o masina superba care cred ca a aparut prea devreme,trebuia cred sa apara dupa 2015, dara daca a aparaut ar fi pacat sa ramana doar un prototip
    7 0
  • ??
    Nu stiu ce vezi tu superb, pe mine ma cam dor ochii....
    1 9
  • ...........................
    Au ochiu!
    vrei o programare la ORL? :)
    7 1
  • eu parca am citit undeva ca or sa faca cica vreo 20 de modele, nu sunt sigur de asta, dar tot acolo parca scria ca o sa coste ceva gen 600.000 de euro unul, bine ca or sa il faca, pacat ca nu o sa vedem niciodata unul,
    0 0
  • .............. O dadusi in balarii
    Mai bine ca nu te-ai semnat...
    problemele de vedere se rezolva la oftalmologie, nu la ORL... dar ce pot sa-ti cer?

    Ar trebui sa fii recunoscator ca prostia nu doare... dar daca ar durea, ai sti unde sa te duci?
    2 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru