Citroen va lansa primul sau hibrid in 2011

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 05.05.2009
Oficialii Citroen au confirmat zvonurile privind lansarea lui DS5 in anul 2011. Acest model va fi primul hibrid al producatorului francez.

Citroen va lansa modelul hibrid DS5 in anul 2011. Acesta va fi primul model din gama DS si totodata primul hibrid al lui Citroen. Acest model va avea un tren de rulare hibrid inspirat de cel prezentat pe conceptul Peugeot Prologue Hymotion4 si pe Peugeot 3008 Hybrid. La fel ca Peugeot 3008 Hybrid, modelul Citroen DS5 va avea un motor diesel in fata si un motor electric legat integrat la puntea spate.

Cele doua unitati vor dezvolta impreuna circa 200 CP in timp ce vor propulsa toate cele patru roti ale automobilului. Modelul DS5 va avea un design similar cu cel al lui C5 dar va fi bazat pe C-Sportlounge Concept, prezentat in 2005 la Salonul Auto de la Frankfurt.

Cu toate acestea, Citroen DS5 va fi cu o clasa peste modelele actuale ale producatorului francez si va avea anumite optiuni de lux. Potrivit englezilor de la AutoExpress, Citroen va amana lansarea acestui model pentru a le permite celor de la Peugeot sa lanseze omologul acestuia, modelul 3008 Hybrid.

Via | Autotelegraaf

Comentarii (4)

  • Furaciune
    Tind sa cred ca mi-ati copiat articolul, inclusiv imaginea. Sa va fie rusine. Automarket, ne lasi.......
    0 0
  • mircea
    @eu
    Tinzi prost. Asta am putea sa spunem si noi. Vezi ora publicarii. Bafta.
    0 0
  • Bethurbazal
    Opinie
    Eu, lasa-ne!
    0 0
  • @eu
    Eu, da-i drumul de aici, ne-am saturat de tine.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru