Civic Type-S: trei usi

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 29.06.2006
Atat de asteptata versiune cu trei usi a modelului Civic va fi denumita Type-S si va fi lansata peste o luna, la Salonul Auto al Marii Britanii de la Londra.

Versiunea cu trei usi a lui Civic se va numi Type-S. Este oficial, informatia fiind publicata de Honda odata cu lansarea primelor fotografii cu noua versiune de caroserie.

Modelul va fi lansat in 18 iulie, la Salonul Auto de la Londra. Civic Type S va intra pe piata la inceputul anului viitor, beneficiind de doua motoare (1.8 i-VTEC si 2.2 i-CTDi) si de doua nivele de echipare, Type-S si Type-S Plus. Totusi, dotarile pentru versiunea de baza vor fi deja foarte bogate (jante de 17 inch, comenzi pe volan pentru diferitele sisteme tehnice, etc). Dimensiunile raman identice cu ale versiunii cu cinci usi, principalele diferente – pe langa caroserie, evident – fiind reprezentate de setarile suspensiilor, care sunt intarite pentru a oferi un comportament mai sportiv.

Urmatoarea faza a evolutiei lui Civic va fi lansarea la toamna, la Salonul Auto de la Paris, a versiunii supersport Type-R.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru