Clarkson, May și Hammond și-au prelungit contractele cu Amazon: producătorii emisiunii The Grand Tour anunță modificări importante

de Cornel Șocariciu
Vineri, 14.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Al patrulea sezon al emisiunii The Grand Tour va renunța la cadrele filmate în cort și la testele clasice. Oficialii Amazon spun că Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May vor filma doar aventuri speciale, un format care a prins mult mai bine în rândul publicului.

La începutul acestui an au apărut o serie de zvonuri care spuneau că Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May nu vor prelungi contractele cu Amazon. Din fericire pentru fanii emisiunii The Grand Tour, cei trei au anunțat că vor rămâne alături de Amazon pentru încă două sezoane.

Dar noul pachet pregătit de americani aduce o serie de modificări importante în ceea ce privește formatul emisunii. Cei 3 vor renunța la cadrele filmate în celebrul cort The Grand Tour și se vor axa doar pe o serie de aventuri speciale. Totodată, din formatul emisiunii vor dispărea și testele clasice.

"Este o zi tristă. Îmi vor lipsi discuțiile amuzante cu ceilalți doi, dar și cu publicul din studio", a declarat Jeremy Clarkson pentru publicația The Sun.

Conform primelor informații, sezonul al patrulea al emisiunii The Grand Tour va avea 4 episoade în cadrul cărora Clarkson, May și Hammond vor călători în diverse locuri de pe glob. Formatul a reușit să atragă un public numeros (primele două sezoane The Grand Tour au avut câte un singur episod de acest fel), acesta fiind probabil și principalul motiv pentru care Amazon a decis ca emisiunea să renunțe la cadrele filmate în cort sau la testele clasice.

În acest moment, Amazon pregătește lansarea celui de-al treilea sezon al emisiunii The Grand Tour.

Acesta va fi difuzat pe platforma Amazon Prime Video începând cu 18 ianuarie 2019, iar primul trailer a fost publicat în urmă cu câteva zile.

Via | The Grand Tour | TheSun

Comentarii (1)

  • super tare, imi place show-ul la nebunie!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru