Clienții din 4 țări europene pot să-și rezerve primul SUV electric de la Audi: e-tron quattro este disponibil acum în Norvegia, Elveția, Austria și Belgia

de Petre Barac
Marti, 30.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a anunțat că elvețienii, austriecii și belgienii își pot plasa precomenzile pentru viitorul său SUV electric, după ce modelul e-tron quattro a fost disponibil întâi în Norvegia.

Debutul primului SUV electric de serie de la Audi este tot mai aproape, iar nemții continuă să extindă listele de precomenzi.

Norvegienii au fost primii care au putut să-și comande SUV-ul electric de la Audi, în schimbul unei sume de circa 2.000 de euro. Potrivit celor de la Audi, 5.000 de comenzi au fost deja transmise de către nordici.

Constructorul german a anunțat că listele de precomenzi au fost extinse acum și în Elveția, Austria și Belgia, acolo unde va fi produs modelul e-tron quattro.

Potrivit companiei, comenzile pentru piețele din Germania și China vor începe în funcție de planurile diviziilor Audi din țările respective.

Despre Audi e-tron quattro se știe că va oferi o baterie generoasă, cu o capacitate maximă de 95 kWh, capabilă să garanteze o autonomie de aproximativ 500 de kilometri. Va avea tracțiune integrală și o putere totală de 435 de cai putere, capabilă să urce chiar și la 503 cai pe intervale scurte de timp.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru