Clienții Koenigsegg sunt cei mai răbdători de pe piață: așteaptă doi ani și jumătate pentru supercarul cumpărat

de Bogdan Mirică
Marti, 02.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Koenigsegg este unul dintre constructorii de nișă cu cel mai lung timp de așteptare pentru o mașină. Cei care vor un supercar scandinav trebuie să aibă răbdare vreme de 30 de luni.

Unul dintre cei mai spectaculoși producători de supercaruri este și unul dintre cei mai exclusiviști de pe piață. Koenigsegg dă naștere unor mașini cu performanțe care bat de multe ori nume grele cum ar fi Lamborghini, Ferrari sau Bugatti.

Motiv pentru care, lista clienților a crescut considerabil în ultimii ani. Problema este că nivelul de producție nu a crescut în același ritm, iar cei care își doresc un Agera sau orice alt supercar trebuie să aștepte chiar și doi ani și jumătate până pot primi mașina.

30 de luni pot fi destul de multe, mai ales atunci când rivalii tăi promit să îți livreze mașina într-un an. Iar producătorulscandinav a înțeles asta și promite să accelereze procesul de producție. O susțne chiar pe contul său oficial de Twitter.

Esential 150 de mașini a produs Koenigsegg în cei 14 ani de existență.
30 de luni trebuie să aștepte clienții Koenigsegg.
Totuși, Koenigsegg s-a remarcat întotdeauna prin exclusivismul său.
Este suficient să știm că în cei 14 ani de existență, Koenigsegg a produs doar 150 de mașini.

În prezent, toate cele 25 de unități ale modelului Agera RS au fost vândute, iar clienții pot comanda doar actualul Regera. Mașina promite să ofere 1500 de cai putere și 2000 de Nm, adică suficient pentru a accelera de la 0 la 400 de km/h în doar 20 de secunde, chiar mai rapid decât un Bugatti Chiron. Livrările lui Regera rămân însă o necunoscută.

Comentarii (2)

  • Capodopera.....merita fiecare secunda de asteptare !
    13 1
  • Ori in fabrica, ori in garajul proprietarului poate sta la fel de bine... nemiscat ;-)
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru