Clienţii Volvo vor putea opta pentru mai multă putere prin programul Polestar Performance Optimization

de Bogdan Mirică
Miercuri, 29.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacă deţii un Volvo şi sunt momente în care ţi-ai dorit să beneficiezi de mai multă putere sub capotă, Polestar a pregătit un pachet de modificări pentru toate motorizările Drive-E.

Pentru clienţii Volvo care îşi doresc ceva mai multe performanţe de la maşina lor, Polestar, divizia de performanţă specializată în modificarea modelelor produse de suedezi, a venit cu o soluţie de compromis.

Un program special, derulat în parteneriat cu Volvo, care presupune îmbunătăţirea performanţelor pentru toate motorizările Drive-E, de generaţie nouă.

Programul se numeşte Polestar Performance Optimization şi include mai multe modificări pentru un răspuns mai bun al acceleraţiei, pentru o schimbare mai rapidă şi mai precisă a treptelor de viteză şi pentru cifre mai bune de cuplu şi putere. Toate schimbările operate de Polestar se vor face în conformitate cu normele de poluare şi consum, fără a afecta garanţia oferită de Volvo.

Îmbunătăţirile pe care divizia de performanţă le propune au fost gândite alături de Aisin Warner, omul care a coordonat dezvoltarea unor modele sportive ca Volvo S60 şi V60 Polestar.

Modelele care vor primi tratamentul Polestar.

Esential 140 de versiuni de optimizare va pune la dispoziţie Polestar.
Optimizările vor fi lansate începând cu luna iunie a acestui an şi vor fi disponibile, pentru început, doar pe motorizările T6, T5, D5 şi D4.
Vor urma apoi 140 de propuneri de optimizare, toate analizate cu atenţie de inginerii Polestar.

Indiferent de versiune, pachetul Polestar Performance Optimization va ascuţi simţurile acceleraţiei pentru reprize bune, necesare la depăşire, pentru intrarea rapidă pe o autostradă aglomerată sau pentru abordarea unui traseu virajat. Treptele de viteză se succed şi ele mai rapid.

Comentarii (3)

  • Aisin Warner nu este "omul care a coordonat..", ci un producator de cutii automate. (E imposibil sa lucrezi in domeniul auto si sa nu stii asta...?!) Sa mentionezi 4 motorizari (care nu sunt Drive-e) si apoi sa zici ca urmeaza alte 140 de propuneri de optimizare suna total aiurea, ca si cum ar avea alte 140 de motorizari. A inceput petrecerea de 1 mai ? :)
    8 1
  • Chinezu'
    @Automarket: Ceva s-a amestecat in acest articol!!!!!!!
    Rog ca Mircia sa vorbeasca un pic cu Mircea si poate se clarifica ceva, altfel e Varza a la Cluj, de 1 Mai!

    PACAT!

    @ovi: Corect! Bine punctat!

    Drumuri bune si informatii clare!
    9 0
  • Frapiera
    Aduceti repede frapiera ca le-a cazut capul pe masa!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru