Cobra a lansat un kit de tuning pentru Dacia Duster

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 06.09.2010
Casa germană de tuning Cobra, specializată în modificarea modelelor 4x4, a propus recent un pachet de accesorii estetice pentru SUV-ul românesc Dacia Duster.

Esential

18 inch este dimensiunea jantelor instalate pe Duster.

După ce a atras atenţia tunerilor de la Elia AG şi a primit primul său pachet de personalizare, Dacia Duster se bucură de o nouă interpretare. De această dată, kitul de tuning vine de la mult mai populara casă Cobra, responsabilă pentru modificarea unor modele 4x4 cu blazon în Europa.

Specialiştii au ales o abordare mult mai individualistă a modelului românesc, pe care au instalat o bară de protecţie de dimensiuni mari, cu diametru de 60 de mm, finisată în crom, completată de un set de praguri laterale tubulare. Modelul 4x4, construit la Mioveni, face loc unei grile frontale modificate şi unei evacuări din inox, cu terminaţii al căror diametru ajunge la 80 de mm. Nu puteau lipsi jantele de 18 inch din aliaj, cu spiţe multiple, încălţate cu pneuri de 225/50.

Cobra anunţă în comunicatul oficial că pachetul de accesorii vine cu o garanţie de doi ani şi cu o certificare europeană, care nu va da bătăi de cap viitorilor proprietari atunci când vine vorba de omologare.

via | autoevolution

Comentarii (17)

  • celfaranume
    caca
    urat
    27 10
  • Urat. Mai frumos este DUSTER ful option.
    30 6
  • wow
    genul asta de info vor accelera vanzarile care deja sunt sufocante pt Mioveni.,:))))))..offfff va rog da-ti DOAR cate unul (Duster) ...sa ajunga la toata lumea.Nu prea au avut ce sa-i modifice ...dusterul nostru are tot ce-i trebuie chiar si ''chel'' (volan+4 roti).
    14 15
  • daca duster
    decat sa dau banii pe un duster si sa mai dau bani sa pun si un kit tunning mai bn imi iau alta masina + ca nu arata prea bine kitul asta!
    17 11
  • tuning
    Am vazut oferte mai interesante pentru Dacia Duster, in ceea ce priveste bullbar-ul si bara de protectie, precum si pentru pragurile laterale. Aratau mai bine decat acest kit, de la care imi place numai evacuarea din inox. Nici jentile alese de Cobra nu mi se par sa se integreze prea bine pe o masina de teren, m-as fi asteptat la un design mai robust al acestora.
    Dar este bine ca se manifesta interes pentru Duster, de catre case importante de tuning. Asta inseamna vanzari bune.
    12 1
  • dusteru
    mai bine faceu tuning la motor, defapt.. sa-i puna altu mai mare, mai puternic.. degeaba modifici exteriorul cand la interior e praf.. ce e cu motorasele alea de scuter pe o asemenea masina.. se mai vrea sa fie si patru ori patru ofroud.. sa fim seriosi.. a..desigur.. e loucost.. (stiu ca nu se scrie asa)
    9 2
  • Florin
    uh?!
    care kit?! eu nu vad nimic.../:)
    e doar un Duster varianta "cheala" cu un bull-bar si niste praguri luate din piatza si niste jante mai de Doamne-ajuta
    Va rog eu nu mai postati articole de genu asta ptr cocalari...ii mai lipsesc cruciulitele de pe oglinda interioara si niste ornamente "cromate" ptr cele exterioare

    PS: o casa importanta de tuning nu se preteaza la "trompete" de genul acesta
    7 0
  • Mircea
    KIT in textul vostru...
    Ce kit? in afara de jenti si bull-bar eu nu vad nimik...
    4 0
  • cristian
    uRRRrrrat
    fratilor,e mai urat decat un Duster alb chel! foarte slab "kit" de "tuning". jantele urate si nici nu se potrivesc pe masina, iar bullbar'ul o fac sa arata ca "masina lu' nea Nelu dân deal".
    8 0
  • Zici ca e Escalade .... (i kid)
    1 2
  • cocalari de GERMANY
    MA uit la poze apoi la comentariile de mai sus si imi zicOR FI AVAND SI NEMTII COCALARII LOR,

    PS:noi ii avem pe ai nostri
    3 1
  • Kit tuning?
    De fapt este singurul kit de tuning pe care il are Cobra, acelasi care se pune si pe RAV4 si pe SX4 si pe Tucson. Doar ca l-au pus si pe Duster si probabil i-au adaptat prinderile.
    2 0
  • Super tare.
    Nici nu a aparut bine Duster-ul si deja scot astia kit-uri de tuning & stuff. E clar ca se asteapta la un succes mai mare decat Logan-ul :P
    2 2
  • Kit tuning Duster
    Să scoți un kit de tuning pentru o mașină urâtă e ca și cum ai scoate o cremă de îngrijire a tenului pentru persoane decedate.
    Ce să tunezi mă la o mașină care are niște faruri desenate de un orb cu toporul neascuțit?
    Urâtă mașină, aceeași Mărie cu altă pălărie (Logan cu 4x4 asta în cel mai fericit caz) și pe deasupra și scumpă în draci pentru ce oferă.
    2 1
  • Bogdan
    URAT
    Mai urat de atat nu se putea !!!!
    2 0
  • ha ha ha
    ha h ah a
    Ce n-ati inteles? E vorba de kit de rosturi, de kit auto, aia e...Au mai kituit-o ca sa nu mai intre aerul in ea sa o umfle si mai mult...ha h ah a...
    2 0
  • marius
    ....
    c rupti in c.. posteaza p aici....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru