Cobra lanseaza primul detector radar cu touchscreen

De Iulian Cazacu
Publicat Duminica, 10.01.2010
Producatorul de electronice Cobra a lansat primul detector de radar cu touchscreen, care prefigureaza noua linie de produse a companiei pentru 2010.

Cobra Electronics a prezentat detectorul de radar cu touchscreen, primul de acest gen din lume. Doua modele din gama detectoarelor Cobra vor folosi momentan tehnologia touchscreen, acestea prefigurand noua linie de produse a companiei. In afara de modelele touchscreen, compania americana a lansat si primul detector radar, laser si pentru camere radar care costa sub sub 200$.

Noile modele ale seriei XRS (XRS 9970G si XRS 9965) au un display color de 1.5" si o interfata grafica intuitiva care face configurarea detectorului foarte simpla si rapida. "Cel mai mare inconvenient la cumpararea unui detector radar nou era configurarea. Cu noile modele touchscreen, am eliminat combinatiile de butoane necesare pentru setari", declara Tony Mirabelli, vice presedintele diviziei de maketing Cobra. Noile detectoare ale firmei americane includ tehnologii ca IntelliMute, Frequency Display Mode sau Low Car Battery Warning.

Pe langa touchscreen, noul XRS 9970G include si tehnologia de detectie a camerelor fixe, AURA, cat si IntelliView Pro, care afiseaza o imagine pe langa alerta sonora in cazul depasirii vitezei intr-o zona cu radare.

Sistemul AURA stocheaza in baza de date proprie coordonatele GPS ale radarelor fixe. Utilizatorii pot accesa baza de date a sistemului zilnic, puntand sa descarce actualizari non-stop.

via | Cobra Electronics

Comentarii (8)

  • "In afara de modelele touchscreen, compania americana a lansat si primul detector radar, laser si pentru camere radar care costa sub sub 200$."..ce vrea sa insemne amalgamul asta de cuvinte.o singura chestie am retinut si anume ca detectorul radar laser si pentru camerele laser costa 200 de dolarei..
    12 0
  • Ion Susai
    Prostie ca sa le ia banii la fraeri. Eu am un Cobra S7000 pe care am dat 160 ron. Nu a dat niciodata gres atunci cand a fost radar si desi mai da alarme false cred ca si-a scos de zece ori banii. La detector nu trebuie sa te uiti si sa apesi tochscreen ci trebuie sa ciulesti urechile. De ce era o problema configurarea?? Ca doar trebuie sa il deschizi si sa reglezi volumul.
    Cel putin pt romania unde iti trebuie numa banda K, trebuie sa nu ai ce face cu banii sa-ti iei nu stiu ce chestie sofisticata.
    15 4
  • mihai2001
    Un produs f bun
    Nu puteau sa integreze direct tot sistemul intr-un GPS portabil?

    Dar stai? Acum cumperi piticul asta de ecran si la anu vine abia produsul corect. Marketing ce mai ! Ma las mereu surprins de concepria unor companii despre clienti. Ei chiar cred ca suntem doar niste vaci de muls in fiecare an de cel putin o data?
    6 0
  • ioi...
    de cand face cobra detectoare?

    cand o ajnge la calitatea si puterea de detectare a detectoarelor V1 si Beltronics... mai e cale lunga!
    6 3
  • detectoru'
    Daca tovarasul militian sta cu RADAR-ul oprit pana ajungi la o distanta la care este imposibil de franat ... poti sa iti cumperi ce tip de detector vrei, tot vei plati :)
    4 3
  • detectoru'
    Daca tovarasul militian sta cu RADAR-ul oprit pana ajungi la o distanta la care este imposibil de franat ... poti sa iti cumperi ce tip de detector vrei, tot vei plati :)
    1 2
  • fantoma drumurilor
    dectoru
    ccmax "detectoru'

    Daca tovarasul militian sta cu RADAR-ul oprit pana ajungi la o distanta la care este imposibil de franat ... poti sa iti cumperi ce tip de detector vrei, tot vei plati :)" se pare ca nu ai cunostinte in cauza,radarul trebuie sa isi faca niste calibrari la pornire,iar calibrarea dureaza 2-3 min.iar daca iti vine poza acasa scrie un T(test) ce a ce inseamna ca atunci il pornea si poti sa il contesti in instanta
    3 0
  • fantoma drumurilor
    Nu sunt expert in domeniu ci doar un utilizator ... Nu stiam de acest aspect. Deci ce sa fac data viitoare cand ma prind mesterii?!? Ca data trecuta m-au oprit si mi-au luat banii... Merci de informatii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru