Colina Motors a deschis un nou showroom Hyundai

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 04.03.2011
Clienţii Hyundai din Popeşti-Leordeni şi împrejurimi vor putea beneficia de asistenţă la un nou showroom, deschis de Colina Motors - cel mai nou reparator şi distribuitor autorizat al mărcii coreene în România.

Colina Motors a devenit cel mai nou distribuitor şi reparator autorizat al mărcii Hyundai. Cei de la Colina au deschis o reprezentanţă Hyundai în Popeşti-Leordeni şi le propun clienţilor o ofertă specială. Astfel, clienţii Hyundai primesc manoperă la revizie şi ITP gratuit pe viaţă pentru cei care cumpără un Hyundai sau efectuează orice lucrare de service pentru un autovehicul Hyundai la sediul lor în perioada 1 martie-30 aprilie.

"Includerea mărcii Hyundai în portofoliul Colina Motors face parte din strategia noastră de adaptare a politicii companiei pentru a face faţă provocărilor pieţei, având în vedere asigurarea unei baze cât mai largi de clienţi, cărora noi le oferim permanent soluţii adaptate unor nevoi specifice. Principalul obiectiv este să asigurăm clienţilor noştri aceeaşi calitate cu care i-am obişnuit, având în vedere permanent gradul de satisfacţie a acestora şi acordând o importanţă deosebită diversificării serviciilor pe care le punem la dispoziţie".

– Alexandru Piţigoi, Director General Colina Motors

Colina Motors activează pe piaţa din România din anul 2000, debutând ca şi companie specializată în servicii destinate activităţilor de motorsport. Începând cu anul 2004, Colina Motors a devenit distribuitor autorizat Ford, iar în 2007 – centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz autovehicule comerciale. Colina Motors este, de asemenea, importator al renumitelor mărci Brabus şi Startech, specializate în modificarea modelelor Mercedes-Benz, precum şi reprezentant al unor mărci importante de accesorii auto şi echipamente sportive.

Via | Colina Motors

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru