Comandăm și suntem serviți nemțește: aplicația Clever Taxi a fost cumpărată de MyTaxi, parte a grupului Daimler

de Cornel Șocariciu
Joi, 22.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Clever Taxi, aplicația locală prin care poți comanda un taxi cu ajutorul smartphone-ului, a trecut în portofoliul MyTaxi, companie deținută de Daimler.

Compania Clever Tech, cea care a dezvoltat aplicația mobilă pentru comenzi de taxi Clever Taxi a fost achiziționată de Intlligent Apps, proprietarul MyTaxi. Aceasta este o subsidiară a Daimler Mobility Services, parte a grupului Daimler.

Astfel, România devine a 11-a țară europeană în care serviciul MyTaxi devine funcțional. Pentru Intelligent Apps, aceasta este a doua achiziție importantă din acest an. În luna februarie, Taxibeat, liderul de piață din Grecia a trecut de partea MyTaxi.

Suma pentru care Clever Taxi a trecut în portofoliul MyTaxi încă nu a fost anunțată, dar acționarii Clever Tech susțin că tranzacția are o valoare de "8 cifre în euro".

Urmareste Automarket
“În cazul Clever Tech, valoarea creată în piață înseamnă numărul curselor realizate în urma comenzilor prin Clever Taxi, adică undeva la 50 milioane de curse de la lansare.
Negocierile au început în toamna anului 2016 și s-au încheiat în urma cu o lună”
, a declarat Mihai Cosmin Rotaru, unul dintre acționari.

Aplicația Clever Taxi a fost lansată în 2010 și este disponibilă în 20 de orașe din țară. După cum știți, aceasta permite comandarea unui taxi direct de pe smartphone.

Via | Profit

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru