Salonul Auto de la Paris 2016

Compact ca un Golf, spaţios ca un Passat: aşa va arăta modelul electric cu autonomie de până la 600 km pregătit de Volkswagen

Publicat Joi, 18.08.2016
de Daniel Popescu
Comenteaza 3
Compact ca un Golf, spaţios ca un Passat: aşa va arăta modelul electric cu autonomie de până la 600 km pregătit de Volkswagen - Poza 1
Volkswagen a confirmat că va prezenta la Salonul Auto de la Paris din septembrie un model electric cu autonomie maximă de 600 de kilometri care va avea dimensiunile unui Golf, dar va fi la fel de spaţios ca un Passat.

Grupul Volkswagen şi-a planificat lansarea a 30 de modele electrice până în anul 2025, iar ofensiva va începe chiar la Salonul Auto de la Paris, care va avea loc sfârşitul lunii septembrie.

Sub brandul Volkswagen va fi prezentat un prototip al unui model electric care va intra în producţie în 2018 sau 2019. Principala caracteristică a acestuia va fi autonomia, despre care CEO-ul Hebert Diess afirmă că se va încadra undeva între 400 şi 600 kilometri.

Cel mai probabil, oficialul Volkswagen a făcut referire la autonomia obţinută în cadrul testelor europene New European Driving Cycle (NEDC), care nu reflectă autonomia reală. Prin urmare, varianta plauzibilă este cea a unei autonomii de aproape 500 de kilometri.

Urmareste Automarket
Din punct de vedere al segmentului, noul model electric va fi unul compact, întrucât va avea dimensiuni asemănătoare cu cele ale unui Golf, însă Volkswagen promite un spaţiu interior la fel de generos ca al modelului de clasă mare Passat. Această descrie corespunde în mare parte cu conceptul Budd-E (foto), prezentat în luna ianuarie la Salonul Auto de la Detroit şi care prefaţa lansarea unui model de serie cu autonomie de până la 600 de kilometri.
Astfel, nu este exclus ca noul model prezentat la Paris să fie o versiune mai aproapiată de producţie a lui Budd-E.

Via Carsuk


Comentarii (3)

  • Compact ca un Golf, spaţios ca un Passat ...si frumos ca,, estetica uratului,,....
    13 10
  • Electricile chiar nu pot arata normal?
    9 1
  • si la fel de urat, nu?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru