Conceptele Jeep nu uită niciodată de tradiție: Yuntu este un crossover cu șapte locuri, gata să iasă în teren accidentat

de Bogdan Mirică
Joi, 13.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeep va expune la Salonul Auto de la Shanghai un concept denumit Yuntu. Acesta este un crosover cu șapte locuri, echipat cu tot ce este necesar unei ieșiri în off-road.

Chiar dacă zilele acestea se defășoară Salonul Auto de la New York, Jeep preferă să își concentreze atenția pe evenimentul similar care va avea loc în China, la Shanghai. Constructorul american a și pregătit un concept inedit, pe care îl anticipează cu ajutorul unor schițe oficiale.

Așteptat să se numească Yuntu, SUV-ul Jeep vine cu un aspect care îl recomandă pentru ieșirile în off-road, dar și cu elemente practice, cum ar fi cele șapte locuri. Designul este dominat de grila impozantă Jeep, flancată de două blocuri optice futuriste și continuată cu o protecție inferioară din aluminiu.

Urmareste Automarket
Pasajele roților sunt generoase, pragurile laterale au protecție din plastic, iar oglinzile laterale convenționale sunt înlocuite de unul cu rol pur estetic.
Tot din rațiuni estetice, portierele au deschidere opusă. Pachetul estetic este completat de jante încălțate cu anvelope de off-road, de bare de acoperiș vopsite în culoarea neagră, de stopuri liniare cu tehnologie LED și de evacuările cu terminații din aluminiu.

Inscripția PHEV de la nivelul caroseriei indică faptul că vom vedea un sistem de propulsie hibrid, însă nu există detalii în acest sens. Conceptul Jeep Yuntu ar urma să dea naștere unui model creat special pentru piața asiatică, construit prin intermediul parteneriatului dintre Fiat și constructorul local GAC.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru