Conceptul care ar fi putut inspira Mazda6 MPS

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 18.12.2007
Salonul de tuning de la Tokyo va gazdui premiera conceptului Mazda Atenza MPS, o versiune sportiva a sedanului de serie.

Esential

10 spite au jantele din aliaj ale conceptului Mazda Atenza MPS.
260 de cai are versiune de performanta a vechii generatii Mazda6.

Chiar daca noua generatie a modelului Mazda6 nu va primi o versiune MPS de performanta, divizia de tuning a constructorului japonez a pregatit pe baza acesteia un concept sportiv.

Oficialii japonezi au anuntat in urma cu doua saptamani ca vor renunta la versiunea de performanta a sedanului Mazda6 din cauza lipsei de interes pe care o manifesta publicul fata de acest model. Specialistii de la MazdaSpeed nu vor insa sa abandoneze ideea unui sedan sportiv de aceea au creat acest concept, o propunere de tuning care va debuta in ianuarie la Salonul de la Tokyo.

Conceptul, botezat Mazda Atenza MPS, va ingloba un kit aerodinamic performant care include spoilere redesenate cu prize mari de aer, praguri laterale si un eleron montat pe portbagaj. Jantele cu 10 spite, din aliaj usor, completeaza look-ul extravagant.

Tunerii japonezi au operat schimbari si la nivelul componentelor mecanice, inlocuind suspensia si sistemul de evacuare, cu unele sportive, mult mai performante.

Comentarii (3)

  • Pilgrim
    10 spite
    WOOOOWWW!!!!!!!!!!!... serios?? 10 spite ai jantele conceputului? moaaammaaa... 40 de spite. o sa ma simt mai potent la semafor fata de proprietarii de audi care au 5 spite pe janta.
    0 0
  • Foarte tare comentariul tau Pilgrim :D
    0 0
  • Pilgrim
    Nu ma luati in seama ca-s mai prost eu un pic...
    pe bune
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru