Conceptul i-Flow de la Hyundai va fi prezentat la Geneva

De Iulian Cazacu
Publicat Sambata, 13.02.2010
Sud-coreenii de la Hyundai vin la Salonul Auto de la Geneva cu un concept ce prefigureaza viitorul model de clasa D, posibil concurent pentru Ford Mondeo, Opel Insignia sau Toyota Avensis.

Editia de anul acesta a Salonului Auto de la Geneva prezinta multe concepte impresionante. Hyundai a anuntat ca va aduce la Geneva un concept deosebit, numit i-Flow.

Creeat la centrul de design al Hyundai din Russelsheim, in Germania, i-Flow ar putea prefigura viitorul model de clasa D al sud-coreenilor, care va concura cu Citroen C5, Ford Mondeo, Opel Insignia si Toyota Avensis.

Nu se stie inca daca i-Flow va inlocui actuala generatie Sonata sau daca va fi un model mai mic. Noul concept urmeaza filosofia de design Fluidic Sculpture a celor de la Hyundai, teaserul dat publicitatii confirmand acest aspect.

Hyundai declara ca noul i-Flow foloseste multe produse noi ale companiei BASF, de la materiale usoare pana la celule solare, care sa ajute la reducerea greutatii si la imbunatatirea eficientei energetice a noului model.

via | carscoop

Comentarii (4)

  • tre recunoscut ca n-a copiat nimic...
    4 0
  • andrei
    interesant
    interesant conceptul.
    DAR scapati draq o data de RECLAMELE astea IDIOATE! nu toti avem timp sa asteptam la fiecare click inca 30 sec . stiu ca de pe asta traiti ,dar incercati sa le organizati intr'un fel , asta de la DACIA nu o poti inchide nici cum:| trebuie sa astepti pana se inchide ea asa ca .. luati masuri
    1 0
  • suburbian
    @andrei
    Andrei, iti recomand AdBlock plus cu filtrarea pentru romania. Momentam browse-uiesc fara absolut nici-o reclama pe Automarket :)
    0 0
  • Blu3 Crush
    @andrei & @suburbian
    si NoScript (pt Firefox) isi face treaba chiar foarte bine

    P.S. ii gratuit
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru