Conceptul Lamborghini Zagato Raptor, scos la vanzare

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 13.08.2008
Unul dintre cele mai apreciate concepte ale anilor '90, unicatul Raptor creat de Zagato si Lamborghini, e scos la vanzare.

La 12 ani dupa ce a fost prezentat ca prototip la Geneva, Lamborghini Zagato Raptor, un concept care a nascut foarte multe reactii pozitive la acea vreme, este scos la vanzare. Licitatia va avea loc in cadrul Concursului de eleganta de la Pebble Beach,California, unde unul dintre colectionarii prezenti la eveniment va putea sa isi completeze colectia cu unul dintre cele mai dorite piese de garaj din lume.

Lamborghini Zagato Raptor a fost dezvoltat de centrul de design Zagato, scopul conceptului fiind acela de a prelua rolul regretatului Diablo in inima fanilor marcii. Conceptul dispunea de un motor V12 de 5.7 litri care dezvolta 492 de cai putere, mostenind chiar de la Diablo trenul de rulare. Caracteristicile sale estetice (linii agresive, lipsa montantilor parbrizului, acoperis detasabil si cabina pivotabila) il recomandau ca pe un model perfect de serie, insa acesta nu a reusit niciodata sa faca marele pas spre productie. Cu toate acetsea, conceptul este perfect functional, Lamborghini realizand teste exclusive pentru unii dintre clientii marcii.

via | Blackhawkcollection

Comentarii (4)

  • doi
    dau io 10 mii de lei .
    0 0
  • eu dau 2 bani
    0 0
  • Florin
    IOI
    concept fumat...chiar si acum 12 ani
    0 0
  • sebastian
    baiat
    dati voi pe mama vuastra 2 bani si 10 lei ca ati vrea voi masina aia costa 200000 euro si tu comentezi bah eu pot sami iau dar tu ce iei pe mata
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru