Conceptul Mini Beachcomber nu va intra în producţia de serie

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 08.01.2011
Mini Beachcomber, conceptul nonconformist al britanicilor, nu va intra în producţia de serie din cauză că nu îndeplineşte standardele de siguranţă.

Anul trecut în cadrul Salonului Auto de la Detroit, constructorul britanic MINI a prezentat un concept puţin mai nebunesc. Vorbim despre Mini Beachcomber, concept inspirat de modelul Moke din 1964. Prin intermediul acestuia, oficialii britanici voiau să vină în ajutorul celor care îşi doresc o decapotabilă pentru weekend-urile pe plajă care să dispună de un aspect nou şi nonconformist.

În urma testelor  realizate de britanici a reieşit faptul că Beachcomber este un vehicul care nu îndeplineşte standardele de siguranţă şi va rămâne doar la stadiul de concept. "Sistemul de tracţiune integrală şi interiorul variabil îi oferă lui Beachcomber abilităţi ideale pentru experienţe active şi spontane atunci când vine vorba de timpul liber", a declar un purtător de cuvânt al britanicilior.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru