Conceptul Peugeot din care se va naste viitorul 508 vine la Geneva

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 12.02.2010
Peugeot Concept 5, prototipul care va sta la baza viitorului urmas al modelelor 407 si 607, ar putea fi prezentat de francezi in martie, la Salonul de la Geneva.

Dupa ce Peugeot anunta acum cateva luni ca urmasul lui 407 va fi de fapt un urmas al lui 607 si 407, cele doua modele urmand sa se transforme odata cu generatia viitoare intr-unul singur, italienii de la Autolinknews anunta astazi ca prototipul pe baza caruia va fi construit noul model ar putea fi prezentat in premiera mondiala la standul de la Geneva al producatorului francez.

Conform italienilor, prototipul se numeste Concept 5 si, desi nu exista un teaser sau vreo fotografie oficiala pana in acest moment, acesta promite multe din punctul de vedere al designului exterior. In cazul in care informatia se va adeveri, conceptul din care se va naste noul 508 va fi al doilea prototip de la standul Peugeot, dupa SR1, modelul pe care a debutat noua sigla a constructorului francez.

via | Autoblog.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru