Conceptul Subaru Impreza prefigurează design-ul mărcii pentru următorii ani

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 25.11.2010
Designerul şef al Subaru a anunţat că va elimina inconsistenţele estetice din gamă în următorii ani, muza viitoarelor modele fiind Impreza Concept.

Japonezii de la Subaru vor să revoluţioneze aspectul modelelor din gamă şi conceptul lui Impreza este modelul pe care îl vor urma pentru câţiva ani. După cum ştiţi, noul motto al celor de la Subaru este ”Confidence in Motion”. Principalele trăsături ale modelului sunt liniile puternice, grila hexagonală distincă şi formele agresive.

"Deşi poartă numele Impreza, conceptul va exprima viitorul tuturor modelelor din gama Subaru. Cu toate acestea, ne-am gândit în mod special la următoarea generaţie a lui Impreza, dar modelul din imagini nu este un ghid fidel al aspectului viitorului model, ci mai degrabă un indicator spre design-ul care va fi aplicat în final", a declarat Osamu Namba, designer şef al mărcii Subaru.

Odată cu noul concept, design-ul Subaru nu va mai prezenta inconsistenţe şi va fi unit la nivelul întregului portofoliu. Subaru calcă pe urmele celor de la Volkswagen, Audi, Peugeot, Ford, Hyundai, Citroen, Mitsubishi şi alţii, care au început o tendinţă de design odată cu un concept şi au purtat-o pe întreaga gamă, într-un fel sau altul.

Modul în care vor arata viitoarele modele ale constructorului nipon este în mâinile designerilor, singura excepţie urmând să fie făcută de versiunile WRX/STi ale lui Impreza.

Via | Autocar

Comentarii (1)

  • "singura excepţie WRX/STi"
    ce bine , alfel arata ca Ken Block la costum ...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru