Conceptul viitorului Toyota Auris va debuta în toamnă la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.05.2012
Toyota se pregăteşte să ofere publicului o nouă alternativă în segmentul compact. Noua generaţie Auris va debuta sub formă de concept la Paris şi abia apoi, în primăvară, la Geneva.

Zilele trecute vă anunţam că Toyota intenţionează să păstreze numele Auris pentru noua generaţie a modelului său compact vândut în Europa. Un oficial nipon a confirmat oficial intenţia de a folosi în continuare numele Auris, susţinând că modelul a obţinut suficientă recunoaştere pe Bătrânul COntinent şi sub această titulatură. Numele Corolla va fi păstrat în continuare pentru a recunoaşte sedanul compact.

Toyota încearcă să revină în forţă cu o nouă generaţie Auris, gata să mai fure din clienţii lui Golf. Fanii producătorului nipon mai au însă de aşteptat, pentru că vom vedea un concept al viitorului Auris abia în toamna acestui an, în cadrul Salonului Auto de la Paris, programat la mijlocul lui septembrie.

Conceptul va încerca o abordare emoţională a segmentului şi va miza pe un aspect sportiv. Abia în primăvara lui 2013, mai exact în martie, la Salonul Auto de la Geneva, am putea vedea versiunea de serie a noului Auris. Modelul va fi mai mare decât actuala generaţie şi va fi promotorul unui nou tren de propulsie hibrid, mult mai uşor şi mai ieftin decât cel regăsit pe actualul Auris Hybrid.

via l carscoop

Comentarii (1)

  • rewrwrw
    exista deja pe net randari cu noul auris, si nu ma refer la photoshop ordinar.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru