Configuratorul Automarket - un nou serviciu unic în România marca Automarket.ro

De Automarket
Publicat Marti, 19.06.2012
Automarket lansează astăzi un nou proiect. Configuratorul Automarket aduce în acelaşi loc, în premieră în România, toate mărcile şi modelele vândute în ţara noastră. Te ajutăm astfel să-ţi alegi maşina, dar şi să obţii cea mai bună ofertă de la dealeri.

Sunt momente în viaţă când te hotărăşti să dai la facultate, să îţi schimbi locul de muncă, să te aşezi la casa ta, să pleci într-o croazieră pe mare sau să îţi cumperi propria maşină. Dacă pentru primele momente trebuie să te descurci singur, pentru ultimul ai de astăzi un nou prieten.

Căutarea unei maşini nu mai trebuie să fie un supliciu pentru nimeni. De astăzi, cruciadele în care ne angajăm toţi atunci când vrem să cumpărăm o maşină nouă au luat sfârşit. Pentru că lansăm noul Configurator Automarket. Disponibil gratuit pentru toţi vizitatorii site-ului nostru.

Puteţi deja să-l consideraţi cel mai bun consilier auto. De ce? Pentru că include toate mărcile şi toate modelele vândute pe piaţa din România. Avantajele tale? În primul rând nu mai este nevoie să cauţi cel mai apropiat showroom, să baţi drumul până acolo şi eventual să aştepţi informaţiile unui consilier de vânzări plictisit.

ACTUALIZARE ZILNICĂ

Baza de date pe care am clădit-o pentru tine este actualizată zilnic şi include absolut toate informaţiile de care ai nevoie.

De la modelul dorit, la versiune, la nivel de echipare şi opţionale. La fel ca pe site-urile oficiale ale mărcilor, configuratorul te pune în faţă cu pachetele speciale şi cu preţurile aduse la zi ale tuturor opţionalelor. Evident, excluziunile şi incluziunile opţiunilor (de exemplu, dacă alegi piele pe scaune îţi sunt limitate opţiunile de nuanţe pentru acestea) fac şi acestea parte din pachetul oferit gratuit de Configuratorul Automarket.

Tot ce vrei să ştii despre viitoarea ta maşină afli de la noi. Pentru că totul este actualizat în fiecare zi.

COMPARAŢIE DIRECTĂ CU RIVALII CONFIGURAŢI IDENTIC

Şi pentru că nu favorizăm pe nimeni, la finalul modelului configurat de tine îţi oferim o listă cu potenţialii rivali. Cum facem selecţia? Luăm în calcul modele din acelaşi segment, cu acelaşi tip de caroserie, cu motorizări identice şi puteri apropiate. 

Mai mult, Configuratorul Automarket echipează modelele rivale cu tot ceea ce ai ales tu pe maşina preferată, pentru a face şi o comparaţie la nivel de preţ. Practic, ai chiar în faţa calculatorului un consilier auto, fără favoritisme şi extrem de obiectiv.

Vezi preţurile de listă plus cele ale opţionalelor adăugate şi alegi maşina care îţi face cu ochiul.

DEALER DIRECT - NEGOCIEREA CU DEALERUL SE FACE DE ACASĂ

Când credeai că asta e tot, Automarket îţi mai rezervă o surpriză: ai deja în faţa ochilor maşina dorită. Ce e de făcut? Trebuie să dai o fugă la cel mai apropiat showroom şi să ceri o ofertă? Greşit.

Automarket aduce showroom-ul la tine acasă. Deşi pare greu de crezut, dealerul îţi face o vizită şi o ofertă virtuală. Serviciul Dealer Direct, inclus în Configuratorul Automarket, trimite modelul ales de tine, cu motorizarea şi dotările selectate, direct în căsuţa de email a dealerilor din oraşul tău.

Ce urmează? Vei fi contactat de dealerii apropiaţi de tine şi vei primi din partea lor o ofertă avantajoasă pentru bugetul tău. Acum, negocierile purtate în scaunul showroom-ului se mută în fotoliul tău de acasă.

Comentarii (14)

  • CHUCK NORRIS
    configurator
    bravo automarket! ati facut un lucru bun!
    29 2
  • thawormer
    era ceva tare daca puteai sa compari ca echipare intre mai multe marci ... asa este frectie .... vrei bmw, audi , dacia ... etc ... era tare daca faceati ceva gen ... cutie automata, clasa auto " berlina, break, etc ..." pret intre si intre, si vedeai comparativ diverse marci ....
    7 15
  • @thawormer pai poti sa faci ce zici tu ..configurezi un model cu ce echipare vrei si apoi sub "cere oferta " ai alte variante
    exemplu : elantra 1.6 AT configurata si iti da optiuni corolla 1.6 multimode , honda civic AT , mazda 3 sedan AT ...si iri arata si ce diferente la echipari sunt
    18 1
  • Calingura
    Bravo. O unealta frumoasa si care atat cat am testat merge bine. Si asta nu e un lucru chiar de colo (mai ales daca te-ai saturat de configuratoare defecte de pe diverse situri oficiale)

    O mica critica: la cx-5 sunt cateva date lipsa si anume iluminarea in curba exista si la fel si informatiile despre rezultatele euroncap.

    Dar cum abia l-ati lansat eu consider ca merita oricum nota 10.
    18 1
  • Felicitari. Chiar e folositor, tocmai l-am incercat, si pot sa afirm ca sunt oferite informatii foarte concise, mai ales la capitolul comparatie, un mare plus(perioada de garantie detaliata, autonomie, si multe altele)
    14 0
  • @Automarket, vrei să spui că acele porcării oribile de Great Wall şi SsangYong sunt la “mare căutare” la noi în ţară şi SAAB nu?! Fac abstracţie de faptul că sunt luaţi în calcul numai dealerii de maşini noi. Păi dacă faci bilanţul naţional al modelelor deţinute de aceste două coteţe asiatice cu pretenţii de maşini, tot nu ies cât numărul SAAB-urilor numai din Bucureşti! Pe ce criterii ai construit configuratorul tău? Nu, hotărât lucru, nu mai există obiectivitate sau imparţialitate jurnalistică! ”Toate mărcile din România”…am rămas stupefiat.
    6 6
  • Felicitari! Multi importatori ale unor marci cu prestanta ignora spatiul virtual si au site-uri prost facute,pline cu erori,unii nu au nici macar configurator auto! De exemplu configuratorul BMW dintr-un anumit unghi iti arata un model cu 5 roti! Penibil! Configuratorul VW e varza si ea,si exemplele proaste pot continua.Cel mai bun site si configurator o are Toyota,ceea ce spune multe despre marca japoneza.
    2 1
  • mircea
    @SaabCuantic

    În momentul în care Saab își va relua activitatea sub un importator în România, va apărea în configuratorul nostru. Cât timp marca suedeză nu mai produce mașini de un an și jumătate, deci cât timp nu ai ce să configurezi și de unde să cumperi, marca nu va exista în niciun configurator. Din motive lesne de înțeles.

    În ceea ce privește apariția mărcilor menționate de tine, Great Wall și Ssangyong, nu e vorba de vreo selecție calitativă a mărcilor. Cât timp ele există cu reprezentanți oficiali în România, există și în configurator.

    @all

    Vă mulțumim pentru aprecieri. Configuratorul va deveni din ce mai complet și util pe măsură ce timpul va trece.
    8 0
  • Salutare Automarket.

    In primul rand doresc sa va felicit pentru configuratorul nou creat. Este cat de cat complet.

    In momentul de fata esti obligat sa iti selectezi o marca si apoi un model. Este ok si asa dar parerea mea este ca sunt multi oameni care isi cauta o masina dupa anumite caracteristici (fara sa conteze marca).
    Ca si parere personala consider ca daca ar exista posibiliatatea de a cauta un grup de autoturisme ce corespund anumitor criterii (sasiu / consum / cutie / motorizare / pret / taxa / ncap etc) si apoi filtrarea rezultatelor dupa celelalte criterii ramase, astfel incat sa returneze niste rezultate cat mai directe acest lucru v-ar aduce un plus

    O zi cat mai buna
    3 0
  • mircea
    @JustinV @thawormer

    Ce vreţi voi este un serviciu de Car Finder, care e paralel cu un configurator şi care oferă cu totul alte facilităţi. Dar un Car Finder foarte bine pus la punct există pe Automarket încă din 2010: http://www.automarket.ro/masini-noi/car_finder.php?reset=1

    Spor la căutat maşinile perfecte! :)
    3 0
  • e , cand nu mai am bani , a aparut si configuratorul.......urmatorul pas ar fi o revista saptamanala.........
    3 0
  • ovinic
    O idee buna, dar mai multa atentie la actualizarea datelor. De exemplu la prima vedere, Dacia Sandero cu motor de 1.6 L, 16 valve, 105CP are date consumurile si performantele pentru modelul cu alcool care nici nu se vinde la noi. O simpla privire aruncata pe site-ul Dacia ar fi lamurit lucrurile. De altfel aceleasi date gresite apar la acest model si la sectiunea "masini noi". Or mai fi si alte greseli dar ,in 10 min. am gasit-o doar pe asta.
    5 0
  • mircea
    @ovinic

    Mulţumim pentru sesizare, se va rezolva.
    2 0
  • ADRIAN FLORARU
    bravo Automarket santeti cei mai buni an dezvloltare pe plan European si cei mai precisi""""va multumesc cu RESPECT...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru