Continental a inventat pneul care se repara singur

De Bogdan Mirică
Publicat Duminica, 10.02.2008
Continental a dezvoltat cauciucurile ContiSeal, care dispun de un adeziv instant capabil sa astupe o posibila pana.

Esential

5 mm este dimensiunea maxima a gaurii care poate fi astupata de adezivul regasit in pneurile ContiSeal.

Pentru cei care se tem de o imprevizibila pana de cauciuc Continental a gasit solutia. Celebra companie germana producatoare de pneuri a dezvoltat un nou produs revolutionar, botezat ContiSeal, capabil sa faca uitate actualele vulcanizari.

Solutia gasita de Continental este pe cat de eficienta pe atat de simpla, pneul capabil sa se repare singur dispunand de un adeziv instant, vascos, care rezolva rapid situatia. Compusul actioneaza imediat ce un corp strain penetreaza cauciucul, eficienta adezivului resimtindu-se chiar si in cazul gaurilor cu diametrul de 5 mm.

Vestea cea mai buna este insa ca actiunea adezivului este permanenta iar soferul nu este nevoit sa apeleze la un ajutor specializat pentru a remedia pana.

Aceasta noua inventie a constructorului german este mai eficienta decat actualele pneuri run-flat pentru ca anvelopele Continental pot fi montate pe orice tip de jante si nu au nevoie de senzori de monitorizare a presiunii.

Desi specialistii sunt inca circumspecti in privinta rezistentei pneurilor si a fiabilitatii lor, Continental a anuntat ca va demara productia si vanzarea noilor anvelope ContiSeal chiar din aceasta vara.

Taguri: Continental

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru