Continental și Osram au înființat o nouă companie, cu divizie în România: producție de sisteme de iluminat pentru industria auto la Iași

de Paul Cosma, Foto: Continental
Miercuri, 04.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Companiile de tehnologie Continental și Osram au înființat o companie comună a cărei activitate a început oficial în această lună. Noua companie are o divizie și în România, la Iași, acolo unde va produce sisteme de iluminat pentru industria auto.

Osram Continental GmbH este un joint venture înființat de cele două companii de tehnologie Continental și Osram. Noua companie și-a început oficial activitatea și va angaja inițial 1.500 de persoane în 16 țări.

În România, Osram Continental își va desfășura activitatea în Iași, iar echipa de aici va colabora cu echipe din diferite locații internaționale.

Noua companie va produce module și soluții de iluminat cu LED, precum și sisteme de iluminat cu laser și electronice asociate din industria auto. Primele produse care vor fi dezvoltate de companie vor fi pregătite pentru producția în serie până în 2021.

În România, Continental deține șapte unități de producție și patru centre de cercetare și de dezvoltare, în Timișoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov și Iași. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina și are un centru de distribuție a anvelopelor în București. Compania are aproape 20.000 de angajați în România, unde produce anual peste 150 de milioane de unități destinate industriei auto.

Via Continental

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru